Μακιγιάζ για μαμάδες: Υπέροχα προϊόντα για να διαλέξεις

Δες εδώ το μακιγιάζ που δεν θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτά.
Μακιγιάζ για μαμάδες: Υπέροχα προϊόντα για να διαλέξεις



Σαν μαμά είσαι πολυάσχολη και προσπαθείς να τα καταφέρεις όλα σε μία μέρα (συνήθως με κάποιο τρόπο τα προλαβαίνεις), να πας το παιδί στο σχολείο, να σκουπίσεις, να πλύνεις τα πιάτα, να πετάξεις τα σκουπίδια και να πας και για δουλειά! Σου μένει έτσι ελάχιστος χρόνος να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Πάνω σε αυτό να σου πω ένα πράγμα, μην παραμελείς τον εαυτό σου γιατί θα σου βγει σε ξέσπασμα. Άσε τον άντρα σου να κάνει και αυτός καμιά δουλειά γιατί όσο και να παραπονιέσαι ότι δεν κάνει τίποτα, ξέρεις ότι πάνω από τις μισές φορές δεν τον αφήνεις γιατί ξέρεις ότι δεν θα το κάνει με τον τρόπο που θες. Πήγαινε το Σαββατοκύριακο σε κάποιο σπα ή για μανικιούρ για να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Τις υπόλοιπες μέρες μπορείς να κάνεις ένα πολύ απλό μακιγιάζ απλά για να δώσεις ζωντάνια στο πρόσωπό σου!

 

Η βάση που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να έχει και SPF μέσα γιατί το πιο πιθανό είναι να έχεις και εξωτερικές δουλειές να κάνεις όπως να πληρώσεις τους λογαριασμούς και να πας στο σούπερ μάρκετ οπότε πρέπει να προστατευτείς από τον ήλιο για να μην αποκτήσεις και πανάδες και ρυτίδες. Αν δεν θέλεις να βάλεις foundation μπορείς να βάλεις μια BB κρέμα.

Γέμισε τα φρύδια σου. Θα δεις τεράστια διαφορά στα μάτια σου όταν θα έχεις ολοκληρώσει το μακιγιάζ.

Αγόρασε μια παλέτα σκιών γιατί συνήθως γράφουν πάντα πως να χρησιμοποιήσεις τις συγκεκριμένες σκιές. Προτίμησε κάτι σε γήινες σκιές για να ταιριάζουν με όλα τα ρούχα σου.

Αν δεν έχεις χρόνο ούτε για σκιές τράβηξε τη γραμμή του eyeliner με ένα καφέ ή και μαύρο μολύβι ματιών και σβήσ'το απαλά με ένα πινέλο για πιο smoky εφέ. Με αυτό τον τρόπο τονίζεις τα μάτια σου χωρίς να σπαταλήσεις πολύ χρόνο.

Χωρίς μάσκαρα δεν πας πουθενά! Δεν ξέρω αν είμαι η μοναδική ή υπάρχουν κι άλλες αλλά θεωρώ ότι μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα δεν γίνεται! Αν δεν σε φοβίζει το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες μπορείς να τις γυρίσεις λίγο πριν απλώσεις τη μάσκαρα.

Βάλε ρουζ για να δώσεις χρώμα στο πρόσωπό σου και ένα lip balm (αν θέλεις με χρώμα) για να έχεις ζουμερά χείλη στη στιγμή.

Το καλύτερο που θα κάνεις όμως είναι να επενδύσεις σε κάποια πινέλα. Μόλις μάθεις να τα χειρίζεσαι το μακιγιάζ σου θα γίνεται μέσα σε δέκα λεπτά.