Μακιγιάζ για να κάνεις (καλή) εντύπωση

Θέλεις να κάνεις τη διαφορά αλλά δεν ξέρεις πως; Δες εδώ τρεις τρεις ιδέες για να σου έρθει η έμπνευση.
Μακιγιάζ για να κάνεις (καλή) εντύπωση



Με όλα τα events να πλησιάζουν εσύ πρέπει να βρεις τρόπο να ξεχωρίσεις. Είναι στη φύση της γυναίκας να τραβάει την προσοχή πάνω της γι' αυτό μην νιώθεις άσχημα. Με αφορμή λοιπόν το Athens Xclusive Fashion Designers Week όπου θα παραβρεθώ, έψαχνα τι μακιγιάζ να κάνω (και τι μαλλί και τι ρούχα, ξέρεις πως πάνε αυτά) και ήθελα να μοιραστώ μερικές ιδέες μαζί σου για να σε εμπνεύσω.

Από τη Δανάη Γεωργαντά

Πηγή: Pinterest

Αυτό το μακιγιάζ είναι και το αγαπημένο μου. Το κλασσικό cat-eye που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και ταιριάζει με όλα τα στυλ και όλες τις ώρες. Εντάξει για ένα event θα το τραβήξεις λίγο παραπάνω για να είναι πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα δηλαδή θα βάλεις και ψεύτικες βλεφαρίδες και θα κάνεις και την γραμμή στο κάτω βλέφαρο όπως της φωτογραφίας. Τα πιο ωραία χρώματα σε κραγιόν για να το συνδυάσεις είναι το φούξια, το κόκκινο, το μπορντό και το μαύρο για τις πιο τολμηρές.

Πηγή: Pinterest

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι για τα λίγο πιο έμπειρα χέρια αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας. Βρες τις κατάλληλες σκιές και κάνε καλό blending γιατί εκεί είναι το μυστικό. Δεν θέλεις να έχεις καθαρές γραμμές στα μάτια, θέλεις όλα να σβήνουν προς τα έξω. Το eyeliner και οι ψεύτικες βλεφαρίδες απογειώνουν αυτό το μακιγιάζ και το κάνουν πιο δραματικό άρα ότι πρέπει για ένα event. Φρόντισε και τα φρύδια σου να είναι το ίδιο δυναμικά, δεν χρειάζεται όμως να τα κάνεις τετράγωνα και μαύρα, ένα γέμισμα και λίγο concealer για να "καθαρίσεις" το περίγραμμα αρκεί. Συνδύασε με nude χείλη μιας και έχεις χρησιμοποιήσει ήδη αρκετά χρώματα.

Πηγή: Pinterest

Αν τα ρούχα που θα φορέσεις είναι σε παστέλ χρώματα αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό! Θέλεις 5 χρώματα, ένα γαλάζιο μολύβι ματιών, eyeliner, μάσκαρα και ψεύτικες βλεφαρίδες για να πετύχεις το μάτι αυτό. Βάλε ροζ ρουζ για να έχεις ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα χωρίς όμως να το παρακάνεις και στα χείλη βάλε nude ή ανοιχτό ροζ κραγιόν.