Τα smoky eyes δεν είναι απαραίτητο να είναι μαύρα, πάρε εδώ καινούργιες ιδέες

Δεν είναι απαραίτητο να μοιάζεις με χριστουγεννιάτικη μπάλα όταν βάζεις χρυσή σκιά!
Τα smoky eyes δεν είναι απαραίτητο να είναι μαύρα, πάρε εδώ καινούργιες ιδέες



Όταν ακούω smoky eyes μου έρχεται το μαύρο smoky. Φαντάζομαι όμως πως δεν είμαι μόνη. Εκτός όμως από μαύρο υπάρχουν και τόσα άλλα χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Το smoky σημαίνει ‘καπνιστό’ άρα δεν λέει πουθενά τι χρώμα πρέπει να είναι. Απλά σημαίνει πως οι σκιές είναι τόσο καλά ‘σβησμένες’ που δεν βλέπεις που ξεκινάει και που τελειώνει. Αν έχεις όμως έλλειψη από φαντασία σου βρήκα τα πιο ωραία smoky σε όλο το internet.

Δεν είναι απαραίτητο να μοιάζεις με χριστουγεννιάτικη μπάλα όταν βάζεις χρυσή σκιά. Χρησιμοποιώντας λίγη ματ καφέ σκιά για την κόγχη και ένα μαύρο eyeliner το αποτέλεσμα μπορεί να βγει πολύ σικάτο.

Θέλεις όμως ένα smoky που να μοιάζει με ηλιοβασίλεμα; Βάλε χρυσή σκιά στο κινητό βλέφαρο και αποχρώσεις του κόκκινου στην κόγχη.

Αν προτιμάς να μοιάζεις με πολύτιμη λίθο χρησιμοποίησε πράσινη σκιά με λίγο μαύρο στην εξωτερική γωνία του ματιού. Για πιο δραματικό αποτέλεσμα πρόσθεσε και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Ένας άλλος τρόπος να βάλεις το χρυσό και να είναι λίγο πιο μοντέρνο είναι να προτιμήσεις ένα που τείνει προς το κίτρινο. Αν σου το επιτρέπει το μέγεθος των ματιών σου βάλε μαύρη σκιά και στην εσωτερική αλλά και στην εξωτερική γωνία.

Αν όμως το στυλ σου είναι 90's grunge τότε δοκίμασε το smoky μόνο με αποχρώσεις του κόκκινου και καφέ!