Ο εύκολος τρόπος για να κάνεις το τέλειο περίγραμμα χειλιών

Από δω και πέρα δεν θα χρειάζεται να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου.
Ο εύκολος τρόπος για να κάνεις το τέλειο περίγραμμα χειλιών



Λατρεύεις τα έντονα κραγιόν αλλά ποτέ δεν τα πετυχαίνεις να είναι τέλεια; Ναι, το να βάλεις κραγιόν δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε. Πρέπει να κάνεις και τις δύο πλευρές να τις κάνεις ίδιες ενώ ταυτόχρονα η γραμμές πρέπει του περιγράμματος πρέπει να είναι σούπερ ευθείες. Μετά από τόσα χρόνια που βάφομαι έχω βρει τον πιο εύκολο τρόπο για να κάνω το περίγραμμα και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να βάλω το κραγιόν. Αν ενδιαφέρεσαι για τα μυστικά μου δεν έχεις παρά να διαβάσεις τα επόμενα.

Ξεκίνησε με ένα Χ στο κέντρο του πάνω χείλος. Αυτό θα σε βολέψει για να αποκτήσεις τη σωστή καμπύλη.

Κάνε τώρα το περίγραμμα μέχρι μέσα στις γωνίες. Προτίμησε να ζωγραφίζεις τα χείλη σου και όχι έξω από αυτά. Όχι, δεν είναι σέξι!

Κάνε το περίγραμμα του κάτω χείλους ξεκινώντας από το κέντρο. Έτσι έχεις καλύτερο έλεγχο και οι δύο πλευρές θα βγουν συμμετρικές μεταξύ τους.

Τέλος, γέμισέ τα με το μολύβι. Το μολύβι είναι πιο σταθερό από το κραγιόν οπότε αν φας κάτι και σου φύγει το κραγιόν θα σου έχει μείνει το μολύβι. Έξυπνο ε;

Αντί να απλώνεις το κραγιόν κατευθείαν από τη συσκευασία του προτίμησε να το εφαρμόζεις με πινέλο. Με αυτόν τον τρόπο φτάνεις καλύτερα στις γωνίες και πιο κοντά στο περίγραμμα.

Έτοιμηηη!