Ομορφιά 2017: Πως να κοιμηθείς το βράδυ και να ξυπνήσεις με τέλειο δέρμα (γίνεται;)

Για να είσαι πάντα...ωραία κοιμωμένη!
Ομορφιά 2017: Πως να κοιμηθείς το βράδυ και να ξυπνήσεις με τέλειο δέρμα (γίνεται;)



Ωραίος και θαυματουργός ο ύπνος για το δέρμα μας αλλά κακά τα ψέμματα δεν αρκεί. Ευτυχώς, εκεί έξω κυκλοφορούν προϊόντα ομορφιάς που βοηθούν την επιδερμίδα μας και όλο το βράδυ ενώ κοιμόμαστε λειτουργούν υπέρ μας, με τα συστατικά να δρουν εκεί που έχουμε ανάγκη. Άραγε ποια διαδικασία πρέπει να κάνουμε κάθε βράδυ έτσι ώστε ο χρόνος να είναι υπέρ μας και να ξυπνάμε πιο όμορφες από ποτέ; 

Τα βήματα είναι απλά :

1.  Καθαρισμός : Φροντίστε να καθαρίζετε το μακιγιαζ σας πολύ καλά, μία και και δύο φορές αν χρειαστεί. Διότι τα υπολλείμματα δεν είναι συμμαχοί σας.

2. Απολέπιση : 2-3 φορές την βδομάδα μην ξεχνάτε να κάνετε απολέπιση στο πρόσωπο, κατά προτίμηση μετά από το ντους με ατμό, για να ανοίξουν οι πόροι.

3. Ενυδάτωση : Το 3ο βήμα αλλά πολύ σημαντικό είναι να βάζετε κρέμα στο πρόσωπο και αν το έχετε ανάγκη διαλέξετε κρέμα με υαλουρονικό οξύ για περισσότερα και θεαματικά αποτελέσματα.

4. Αντιμετώπιση : Το βήμα αυτό είναι προαιρετικό και περιλαμβάνει θεραπεία με ορούς και serum για την περιοχή των ματιών και του λαιμού.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τα απαραίτητα προϊόντα, που πρέπει να δοκιμάσεις πριν τον ύπνο!

Αν μόλις ξεκίνησες να βάφεσαι, δες εδώ τα απαραίτητα για το νεσεσέρ σου!