Kissable lips: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ζουμερά χείλη

Μάθε όλα τα μυστικά!
Kissable lips: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ζουμερά χείλη



Πόσες φορές δεν έχεις βάλει ένα εντυπωσιακό κραγιόν αλλά δεν μοιάζει σε τίποτα από τις φωτογραφίες των make-up artist στο Instagram; Τα δικά σου χείλη μοιάζουν με σταφίδα ενώ της make-up artist είναι έτοιμα για το κόκκινο χαλί. Τι κάνεις εσύ λάθος και δεν έχεις τα τέλεια χείλη; Παρακάτω θα βρεις μερικά μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ζουμερά χείλη.

 

► Χρησιμοποίησε concealer για να τονίσεις τα χείλη. Πώς; Μόλις τελειώσεις με το κραγιόν άπλωσε το concealer με ένα λεπτό πινέλο ακριβώς γύρω από τα χείλη σου.

► Για να κάνεις το τέλειο περίγραμμα στο Cupid bow στο άνω χείλους ζωγράφισε ένα 'Χ' και χαμογέλα όταν συνεχίσεις με το υπόλοιπο περίγραμμα.

► Αν το χρώμα των χειλιών σου είναι πολύ σκούρο από μόνο του και δυσκολεύεσαι να βάλεις ένα nude κραγιόν πέρασε πρώτα λίγο από το concealer στα χείλη για έναν λευκό καμβά.

► Για να μην σου κολλήσει το κραγιόν στα δόντια σχημάτισε το γράμμα 'ο' με τα χείλη σου, βάλε τον δείκτη μέσα, κλείσε τα χείλη και τράβηξέ το προς τα έξω.

► Για σταθερό κραγιόν άπλωσε μία στρώση, ακούμπησε μια λεπτή χαρτοπετσέτα στα χείλη, πέρασε τη πούδρα από πάνω, βγάλε την χαρτοπετσέτα και πέρασε την τελευταία στρώση.