No Make-Up Μακιγιάζ! Τεχνικές και προϊόντα που χρειάζεσαι

Μάθε πως να κάνεις το μακιγιάζ που δεν φαίνεται.
No Make-Up Μακιγιάζ! Τεχνικές και προϊόντα που χρειάζεσαι



Πολλές φορές τυχαίνει να μην θέλεις να κάνεις έντονο μακιγιάζ αλλά το δέρμα σου δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση άρα αναγκαστικά θα βαφτείς. Με απλά βήματα μπορείς να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ χωρίς να φαίνεται ότι έχεις βάλει τόσα προϊόντα.

 

1. Για αρχή κάνε ένα καλό καθαρισμό στο πρόσωπό σου και μια απολέπιση ώστε να έχει φύγει ό,τι είχε μείνει από το μακιγιάζ της προηγούμενης μέρας και όλα τα νεκρά κύτταρα.

2. Πέρασε ένα serum στο πρόσωπο και μετά μια ενυδατική για να λάμπει το δέρμα σου.

3. Αν έχεις σπυράκια, κοκκινίλες ή μαύρους κύκλους κάλυψέ τα με concealer αλλά μόνο στα σημεία που έχεις το πρόβλημα αλλιώς αν δεν έχεις τίποτα από αυτά, προσπέρασε αυτό το βήμα.

4. Αν έχεις μεγάλο πρόβλημα με τη λιπαρότητα χρησιμοποίησε πούδρα στη ζώνη T (μέτωπο και μύτη) αλλιώς προσπέρασε και αυτό το βήμα.

5. Για ρουζ χρησιμοποίησε κάποιο ζεστό χρώμα όπως το ροζ ή κοραλλί σε μορφή μους που έχουν και λίγη λάμψη για να φωτίσει το πρόσωπό σου.

6. Στα μάτια άπλωσε μια σκιά ένα τόνο πιο σκούρο από το χρώμα του δέρματός σου στις αποχρώσεις του καφέ. Αν δεν έχεις πρόβλημα με λιπαρότητα χρησιμοποίησε μια σκιά με λίγο shimmer μέσα.

7. Αν δεν έχεις πολύ πυκνές βλεφαρίδες μπορείς με ένα μολύβι ματιών να τραβήξεις μια γραμμή στο πάνω βλέφαρο στο εσωτερικό μέρος.

8. Στα χείλη σου βάλε ένα κραγιόν ή lip balm ένα τόνο πιο σκούρο από το χρώμα σου. Προτίμησε να μην το βάλεις κατευθείαν από τη συσκευασία αλλά να το απλώσεις με το δάχτυλό σου για να μην βγει πολύ έντονο το χρώμα.

9. Τέλος, για μάσκαρα χρησιμοποίησε κάποια που να μην κάνει πολύ πυκνές και μαύρες τις βλεφαρίδες. Μπορείς να βάλεις και καφέ μάσκαρα αν σου αρέσει καλύτερα.