Concealer και ζέστη: Πώς θα το κρατήσεις στη θέση του

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για μια πετυχημένη βάση
Concealer και ζέστη: Πώς θα το κρατήσεις στη θέση του



Το concealer είναι ένα θαυματουργό προϊόν μόνο αν γνωρίζεις πώς να το βάζεις σωστά. Αλλιώς ούτε μαύρους κύκλους θα καλύψει, ούτε σπυράκια και η επιδερμίδα σου θα έχει το caky effect. Τώρα το καλοκαίρι έχεις τεράστιο πρόβλημα με το μακιγιάζ σου, το concealer δεν μένει ποτέ στη θέση του! Τι μπορείς να κάνεις για αυτό;

Το layering είναι αυτό που κρατάει το concealer σταθερό. Βάλε πρώτα μια κρέμα ημέρας, μετά πέρασε ένα highlighter σε μορφή concealer για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια και άπλωσε μετά το κανονικό concealer.

Πρέπει να βρεις ποιο είδος concealer είναι κατάλληλο για το δέρμα σου. Δεν υπάρχει ένα concealer που να ταιριάζει σε όλους γι’ αυτό πρέπει να δοκιμάσεις όσα περισσότερα βρεις για να πετύχεις εκείνο που θα «κάθεται» σταθερά.

Πάντα, μα πάντα πρέπει να περνάς λίγη διάφανη πούδρα πάνω από το concealer. Αυτό είναι που θα το κρατήσει σταθερό και δεν θα εισχωρήσει στις λεπτές γραμμές. Τελικά σου χάλασε μετά από μερικές ώρες και χρειάζεσαι ένα touch up; Χρησιμοποίησε ένα υγρό concealer, όχι πολύ καλυπτικό γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ‘βαρύ’ για εκείνο το σημείο.