Το ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ για να βγεις απόψε και να κάνεις εντύπωση

Δες εδώ όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να ολοκληρώσεις το look σου.
Το ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ για να βγεις απόψε και να κάνεις εντύπωση



Σάββατο σήμερα. Καιρός να στολιστείς, να κουνήσεις το κορμί σου στον ρυθμό της μουσικής και να πιεις μερικά ποτά. Κατά την άποψή μου η διαδικασία της ετοιμασίας είναι πιο ωραίο από το ξενύχτι το ίδιο. Μου αρέσει να παίρνω στον χρόνο μου όταν κάθομαι στο μπουντουάρ μου και να βάφομαι για καμιά ώρα. Βάζω και βίντεο από το YouTube στο tablet μου και περνάει η ώρα ευχάριστα.

Τώρα που είναι καλοκαίρι όμως δεν σου πάει η καρδιά να κάνεις μαύρο smoky eye αλλά θέλεις ένα πιο μυστήριο μακιγιάζ. Η λύση είναι να αντικαταστήσεις το μαύρο με καφέ αποχρώσεις. Φρόντισε τα καφέ να είναι πιο σκούρα όμως γιατί αλλιώς θα βγει πολύ φυσικό το βάψιμό σου. Επειδή όμως είναι Σάββατο και επιτρέπεται το έντονο μακιγιάζ πρόσθεσε και ψεύτικες βλεφαρίδες για πραγματικά εντυπωσιακό look. Κράτησε τα χείλη όμως σε ένα απαλό χρώμα ώστε την προσοχή να τραβήξουν μόνο τα μάτια σου.

Το καλό με αυτό το μακιγιάζ είναι πως πραγματικά ταιριάζει σε όλες. Δεν έχει σημασία αν έχεις καστανά, γαλάζια, πράσινα ή γκρι μάτια. Μπορείς να το υποστηρίξεις!