Έντονο βραδινό μακιγιάζ! Γιατί όχι; (Ρεπορτάζ αγοράς)

Σε έχει πιάσει να ντυθείς υπερπαραγωγή γιατί τώρα σου το επιτρέπει ο καιρός. Δες πως μπορείς να το κάνεις χωρίς υπερβολές.
Έντονο βραδινό μακιγιάζ! Γιατί όχι; (Ρεπορτάζ αγοράς)



Μία φορά στο τόσο σε πιάνει να βγεις έξω και να ντυθείς υπερπαραγωγή, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Το ξέρω γιατί και μένα με πιάνει και μάλιστα με έπιασε χτες όταν πήγα στο Athens Xclusive Designers Week, μέχρι και ψεύτικες βλεφαρίδες έβαλα! Δεν είναι κακό να το παθαίνεις, λογικό είναι με τόσες ταινίες και σειρές που βλέπεις να θες να ντυθείς λες και πας στα Όσκαρ το μόνο που πρέπει να υπολογίσεις είναι το μέρος που θα πας για να ντυθείς ανάλογα...

Για αυτή τη μοναδική φορά σου επιτρέπεται να κάνεις κατάμαυρο smoky eye, ψεύτικες βλεφαρίδες και κόκκινο ή μωβ κραγιόν.

Μερικές συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες:

1. Κράτησε τα ρούχα και τα μαλλιά όσο πιο απλά γίνεται ώστε το έντονο μακιγιάζ σου να μην φανεί “too much”.

2. Μην κάνεις πειράματα με τις αποχρώσεις. Από τη στιγμή που αποφάσισες να βαφτείς τόσο έντονα, καλύτερα να μείνεις στους ασφαλείς συνδυασμούς όπως μαύρο με κόκκινο, καφέ με μωβ και πάει λέγοντας.

3. Στα γαλάζια μάτια πάνε οι καφέ σκιές, στα καστανά οι πράσινες και στα πράσινα μάτια οι μωβ σκιές εκτός αν θέλεις να κάνεις το κλασσικό smoky eye με μαύρη σκιά που πάει με όλα τα χρώματα.

4. Πάρε μαζί σου το κραγιόν, την πούδρα και υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για να μπορείς να διορθώσεις το βάψιμό σου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

5. Γύρισε πριν ξημερώσει γιατί όταν βγαίνεις στο φως της ημέρας με το έντονο μάτι και τα έντονα χείλη δεν είναι και ότι πιο ωραίο γιατί κατά τη διάρκεια της νύχτας θα έχει αλλοιωθεί το βάψιμό σου...