Γιορτάζεις σήμερα; Αυτό το μακιγιάζ θα κάνεις

Τράβηξε όλα τα βλέμματα!
Γιορτάζεις σήμερα; Αυτό το μακιγιάζ θα κάνειςΓιορτάζεις σήμερα και θα βγεις να το διασκεδάσεις; Σίγουρα θα σκέφτεσαι από την προηγούμενη μέρα τι να φορέσεις, πώς να κάνεις τα μαλλιά σου και τι μακιγιάζ θα κάνεις. Για το τελευταίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου! Το #FollowMe σου προτείνει ένα τέλειο και φρέσκο μακιγιάζ για να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Φυσικά με την καλή έννοια! Κάνε ένα πολύ έντονο δραματικό eyeliner, πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες και ένα φούξια κραγιόν γι’ αυτό το έξτρα pop of colour.

Φυσικά ξεκίνα με την ρουτίνα της βάσης σου. Βάλε foundation, concealer και πούδρα ανάλογα με το τι χρησιμοποιείς. Στη συνέχεια φτιάξε τα φρύδια σου ώστε να έχουν ένα καλό σχήμα. Ήρθε η ώρα για το eyeliner. Ξεκίνα από την εσωτερική γωνία και φρόντισε στο τέλος να κάνεις ένα πολύ έντονο wing. Όταν βάζεις eyeliner είναι ωραίο να προσθέσεις και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Τέλος, βάλε ένα διακριτικό ρουζ στα μήλα σου και βάλε το έντονο φούξια κραγιόν! Αυτό ήταν, το τέλειο μακιγιάζ για να εντυπωσιάσεις.