Δες εδώ πώς μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου πορτοκαλί κραγιόν

Πέντε μακιγιάζ για να διαλέξεις!
Δες εδώ πώς μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου πορτοκαλί κραγιόν



Οκ. Πήρες επιτέλους πορτοκαλί κραγιόν για το καλοκαίρι. Το τόλμησες. Τώρα; Τώρα δεν έχεις ιδέα πως να το φορέσεις. Σου φαίνεται λίγο πιο δύσκολο χρώμα απ' ότι περίμενες και είναι αρκετά έντονο. Ποιο είναι το τέλειο μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις για να αναδείξεις σωστά το κραγιόν σου; Παρακάτω θα βρεις πέντε διαφορετικούς τρόπους για να διαλέξεις.

Συνδύασέ το με απλό μακιγιάζ αλλά έντονα φρύδια. Αν δεν είναι από μόνα τους πυκνά μπορείς με μια σκιά στο χρώμα των φρυδιών σου να τα γεμίσεις.

Συνδύασέ το με μπλε μολύβι ματιών. Παίξε με τα χρώματα, μην φοβηθείς! Ο καλύτερος τρόπος για να μην φαίνεσαι σαν κλόουν είναι να βάλεις το δεύτερο χρώμα σαν ένα έξτρα touch όπως το μπλε μολύβι στο κάτω βλέφαρο.

Συνδύασέ το με μίνιμαλ μακιγιάζ. Όσο πιο απλό, τόσο πιο σικ και φυσικά ασφαλές. Με ένα πολύ απαλό μακιγιάζ ποτέ δεν θα δείχνει άσχημο το πορτοκαλί κραγιόν!

Συνδύασέ το με έντονο eyeliner και bronze αποχρώσεις. Αν θέλεις να πετύχεις το ultimate καλοκαιρινό μακιγιάζ τότε δοκίμασε το βάψιμο της φωτογραφίας.

Συνδύασέ το με κοραλί μήλα. Κράτησε τα μάτια απλά και τόνισε μόνο τα μήλα σου. Κάνε πρώτα φωτοσκίαση για να γίνουν τα ζυγωματικά πιο έντονα και πρόσθεσε μετά κοραλί ρουζ στα μήλα.

 

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest