Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να αποκτήσεις έντονες βλεφαρίδες

Δες και τα αγαπημένα μας προϊόντα για να το πετύχεις.
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να αποκτήσεις έντονες βλεφαρίδες



Δεν γίνεται να βαφτείς και να αφήσεις τις βλεφαρίδες σου άβαφες. Οι έντονες βλεφαρίδες είναι το κερασάκι στην τούρτα όσον αναφορά το μακιγιάζ. Όλες θα ήθελαν να ξυπνούν με μακριές μαύρες και έντονες βλεφαρίδες. Δυστυχώς όμως η μόνη λύση σε αυτό είναι να βάλεις extension. Πρέπει να το φτάσεις στα άκρα δηλαδή. Αν δεν είσαι διατεθειμένη για κάτι τέτοιο μάθε εδώ τα πάντα για να πετύχεις το τέλειο βλέμμα μόνο με το μακιγιάζ.

 

 

● Για πυκνότητα βάψε την εσωτερική γραμμή του ματιού με ένα μαύρο μολύβι. Μπορεί να ακούγεται λίγο creepy να σηκώνεις το βλέφαρο για να το βάψεις αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά.

● Αντί να κάνεις την απλή κίνηση ρίζα-άκρη με τη μάσκαρα κάνε πέρα-δώθε κινήσεις πηγαίνοντας προς την άκρη. Έτσι οι βλεφαρίδες σου δεν κολλούν μεταξύ τους και γίνονται πιο πυκνές και πιο μακριές.

● Για έξτρα μήκος άπλωσε μία στρώση μάσκαρα, πέρασε ένα βαμβάκι από τις άκρες ώστε να μαζευτούν μικρές ίνες και ξαναπέρασε άλλη μια στρώση μάσκαρα.

● Για να ανορθώσεις λίγο το βλέμμα σου δώσε περισσότερη βάση στις βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα γατίσιο αποτέλεσμα.

● Θέλεις να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες; Προτού τις κολλήσεις μέτρησέ τις στο μάτι στου. Αν είναι πολύ μεγάλες κόψε την άκρη που προορίζεται για την εξωτερική γωνία.

● Περίμενε να στεγνώσει λίγο η κόλλα προτού τις κολλήσεις στα μάτια σου. Εκεί που νομίζεις ότι είναι έτοιμο περίμενε άλλα πέντε δευτερόλεπτα για να είσαι σίγουρη.