Μακιγιάζ εμπνευσμένο από τη θάλασσα; Μάθε εδώ πως θα το πετύχεις

Καιρός να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.
Μακιγιάζ εμπνευσμένο από τη θάλασσα; Μάθε εδώ πως θα το πετύχεις



(Θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα; Βαρέθηκες τον τρόπο που βάφεσαι και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις γύρω σου και να εμπνευστείς από τη φύση. Το ίδιο έκανε μία YouTuber, η Teni Panosian. Δημιούργησε ένα μακιγιάζ στις αποχρώσεις του μπλε.

 

(1. Lancôme Liner Design Long Wear Calligraphy Gel Eye Liner, 400 Downtown Blue 23,80 ευρώ / 2. L'Oréal Paris Color Riche Le Kohl Crayon, Le Kohl Azure Blue 109 5,95 ευρώ / 3. Maybelline New York Master Kajal Khôl Liner, Lapis Blue 7,67 ευρώ / 4. Urban Decay 24-7 Waterproof Liquid Eyeliner, Siren 17,92 ευρώ (www.feelunique.com) / 5. Yves Saint Laurent Summer Look Dessin Du Regard Waterproof Eye Liner, 12 Bleu Lumière 26,52 ευρώ)

 

Το καλύτερο για να αποφύγεις το κιτς γαλάζιο smoky eye είναι να χρησιμοποιήσεις μολύβια ματιών και να παίξεις με αυτά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά χρώματα όπως η Teni, μπορείς να κάνεις πιο έντονο το eyeliner, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα χρωματιστό κραγιόν και πάει λέγοντας.

 

 Για να μάθεις πως θα πετύχεις όμως το συγκεκριμένο μακιγιάζ δεν έχεις παρά να δεις το βίντεο.