Τα τέλειο μακιγιάζ για απόψε είναι τα χρώματα!

Η μέρα που πρέπει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό!
Τα τέλειο μακιγιάζ για απόψε είναι τα χρώματα!



Σάββατο σήμερα. Επιτέλους! Αν έχει ρεπό ακόμα καλύτερα. Θα κοιμηθείς λίγο παραπάνω, θα χαλαρώσεις θα πας μια βόλτα ίσως και για ψώνια και πάει λέγοντας. Το βράδυ όμως έχει έξοδο! Επιτέλους θα κάτσεις πάλι μπροστά από τον καθρέφτη σου με τις ώρες χωρίς να βιάζεσαι μήπως αργήσεις.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά το Σάββατο είναι η μέρα που θα δοκιμάσω κάποιο καινούργιο μακιγιάζ. Είναι η καλύτερη μέρα για να κάνεις πειράματα γιατί έχεις πάντα και χρόνο να ξεβαφτείς αν δεν πετύχει.

 

 

Το μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα είναι απλό. Θα κάνεις ένα πολύ εύκολο smoky eye με μωβ και γαλαζοπράσινη σκιά. Ο συνδυασμός αυτός είναι υπέροχος για να αναδείξεις τα μάτια σου.

Άπλωσε τη μωβ σκιά στο πάνω βλέφαρο και αν τολμάς τράβηξέ τη μέχρι την άκρη του φρυδιού. Βάλε τη γαλαζοπράσινη σκιά στο κάτω βλέφαρο μέχρι να συναντήσεις τη μωβ σκιά. Ολοκλήρωσε τα μάτια με αρκετή μάσκαρα.

Ένα τόσο έντονο μακιγιάζ στα μάτια σημαίνει πως το υπόλοιπο πρόσωπο πρέπει να το κρατήσεις σε πιο ήσυχους τόνους. Προτίμησε να βάλεις λοιπόν στα μήλα σου ένα διακριτικό ρουζ και στα χείλη σου ένα nude κραγιόν.