Απόψε έχεις έξοδο; Να κάνεις έντονα μάτια ή έντονα χείλη;

Τι μακιγιάζ βολεύει περισσότερο σε μια έξοδο;
Απόψε έχεις έξοδο; Να κάνεις έντονα μάτια ή έντονα χείλη;



Ώρα για έξοδο! Αυτές οι ημέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ξεσκάσεις λίγο από την ρουτίνα σου. Δουλειά-σπίιτι, σπίτι-δουλειά. Που θα πας; Τι θα βάλεις; Πώς θα βαφτείς; Αυτά είναι σίγουρα μερικά από τα ερωτήματα που σκέφτεσαι από το πρωί. Επειδή όμως δεν γίνεται να κάνεις και έντονα μάτια και έντονα χείλη πρέπει να επιλέξεις πρώτα που θα πας το βράδυ και μετά να επιλέξεις το κατάλληλο μακιγιάζ.

Αν πας για φαγητό είναι προτιμότερο να τονίσεις τα μάτια. Έτσι θα μπορείς να φας με την ησυχία σου χωρίς να σε απασχολεί αν σου έφυγε το κραγιόν. Αν επιμένεις όμως να βάλεις κραγιόν υπάρχει τρόπος να το κάνεις πιο σταθερό αρκεί να τρως το φαγητό από πιρούνι και όχι με τα χέρια όπως τρως το burger.

 

 

Κάνε πρώτα απολέπιση στα χείλη και στη συνέχεια ενυδάτωσέ τα. Τώρα φτιάξε το περίγραμμα με το μολύβι χειλιών και γέμισέ τα κιόλας. Άπλωσε τώρα την πρώτη στρώση από το αγαπημένο σου κραγιόν. Ακούμπησε μια λεπτή χαρτοπετσέτα στα χείλη και πέρασε μια πούδρα. Βγάλε την πετσέτα, ξαναπέρασε μια στρώση από το κραγιόν σου και είσαι έτοιμη!

Αν πας όμως για έναν καφέ ή για ένα ποτό και να χορέψεις μέχρι το πρωί μπορείς να κρατήσεις τα μάτια “ήσυχα” και να τονίσεις τα χείλη. Ευτυχώς πίνοντας δεν φεύγει τόσο εύκολα το κραγιόν αλλά φρόντισε για καλό και για κακό να το έχεις στην τσάντα σου. Μπορεί να χρειαστεί να το ανανεώσεις.