Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό είναι το μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις

Καιρός για πιο σκούρες αποχρώσεις στο μακιγιάζ!
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό είναι το μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις



Μπήκε το φθινόπωρο αλλά ακόμα κάνει ζέστη. Έχεις όμως κάθε δικαιολογία να αρχίσεις να βάφεσαι με πιο σκούρα γήινα χρώματα όπως έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και να μην θεωρείσαι εκτός εποχής! Επιτέλους να κρύψεις τα φούξια και πορτοκαλί κραγιόν που φορούσες όλο το καλοκαίρι. Ώρα για ζεστά χρώματα που θα αναδείξουν το πρόσωπό σου.

Αν έχεις απορία πως να το πετύχεις και εσύ διάβασε παρακάτω πως θα το κάνεις. Δεν είναι καθόλου δύσκολο!

 

 

Για να μάθεις πώς θα κάνεις το γήινο smoky eye δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ και να παρακολουθήσεις το βίντεο.

Για να κάνεις όμως και εσύ τα κόκκινα χείλη της Σταματίνας Τσιμτσιλή πρέπει πρώτα να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου με λίγη καστανή ζάχαρη και λάδι και μετά να τα ενυδατώσεις με ένα βάλσαμο χειλιών. Μόλις τα χείλη σου απορροφήσουν το lip balm έρχεται η ώρα για το κραγιόν.

Προσπέρασε για αυτή τη φορά το περίγραμμα και ταμπονάρισε το κραγιόν κατευθείαν στα χείλη. Μόλις το κάνεις πίεσε τα χείλη μεταξύ τους για να απλωθεί το χρώμα και ακούμπησε μια λεπτή χαρτοπετσέτα στα χείλη. Πάνω στην χαρτοπετσέτα πέρασε λίγη πούδρα με τη βοήθεια ενός πινέλου και βγάλε το χαρτί.

Κάνε άλλη μια φορά ακριβώς την ίδια διαδικασία με το κραγιόν σου και έτσι θα πετύχεις ένα φυσικό κόκκινο χρώμα στα χείλη που θα διαρκεί όλη μέρα!