Το καινούργιο πρόσωπο της L'Oreal είναι η 69χρονη Dame Helen Mirren

Δες πώς μπορείς να πετύχεις και εσύ το μακιγιάζ της.
Το καινούργιο πρόσωπο της L'Oreal είναι η 69χρονη Dame Helen Mirren



Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι το καινούργιο πρόσωπο της L'Oreal είναι η βρετανίδα ηθοποιός Dame Helen Mirren η οποία είναι 69 χρονών! Δεν βλέπεις συχνά σε καμπάνιες γυναίκες άνω των 50 οπότε σίγουρα η L'Oreal έκανε ένα βήμα παραπέρα και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες.

Η ηθοποιός θα διαφημίζει την αντι-γηραντική σειρά που περιέχει το Age Perfect Cell Renewal line, Age Perfect Facial Oil και Age Perfect Oil Cream.

Το ωραίο της καμπάνιας είναι ότι έχουν χρησιμοποιήσει ελάχιστο photoshop στο πρόσωπο της Mirren με αποτέλεσμα να φαίνεται η πραγματική ομορφιά της και όχι ένα ψεύτικο πρόσωπο χωρίς ρυτίδες. Περνάει ένα μήνυμα ότι δεν είναι ντροπή να γερνάς, δεν είναι κάτι άσχημο και με λίγο μακιγιάζ όπως η Dame Helen μπορείς να δείχνεις όμορφη και στα 69!

Αν θέλεις να πετύχεις και εσύ το μακιγιάζ της ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Δέρμα.

Χρησιμοποίησε την αντι-γηραντική σειρά που διαφημίζει η ηθοποιός για τουλάχιστον 4 βδομάδες (όπως κάθε αντι-γηραντική κρέμα) για να δεις αποτελέσματα.

Foundation.

Πάντα βάλε ένα primer για να κρατήσει η βάση περισσότερο και με λείο αποτέλεσμα. Προσπάθησε να βάζεις ελάχιστο foundation γιατί όσο μεγαλώνεις είναι πιο ωραίο το ελαφρύ μακιγιάζ. Από προσωπική εμπειρία τυχαίνει να μου αρέσει πολύ το True Match από τη L'Oreal γιατί είναι πάρα πολύ ελαφρύ και απλώνεται πολύ εύκολα.

Φρύδια.

Μην παραμελείς τα φρύδια σου! Γέμισέ τα με ένα μολύβι ή σκιά για τα φρύδια, στον ίδιο τόνο με τη φυσική σου τρίχα (αν έχεις άσπρα μαλλιά, το φυσικό πριν αλλάξει χρώμα).

Μάτια.

Η Helen φοράει καφέ και χρυσές αποχρώσεις στα μάτια για να τα τονίσει χωρίς να είναι υπερβολικό. Κράτησε τους τόνους όσο πιο γήινους γίνεται για να ενισχύσεις τη φυσική σου ομορφιά και όχι να την καλύψεις. Μπορείς με μολύβι ματιών να κάνεις τη γραμμή σαν το eyeliner στο πάνω βλέφαρο για να δώσεις έξτρα έμφαση τα μάτια. Απέφυγε τα cat-eye γιατί γίνεται υπερβολικό το μακιγιάζ.

Βλεφαρίδες.

Μετά τα 30 περίπου οι βλεφαρίδες συνήθως γίνονται πιο λεπτές και αδύναμες οπότε απέφυγε τις μάσκαρα που τα βαραίνουν πολύ γιατί έτσι απλά τραβάς την προσοχή με κακό τρόπο. Η ηθοποιός φοράει το Volume Million Lashes So Couture που δεν δημιουργεί κόμπους στις βλεφαρίδες.