Πώς θα φορέσεις το goth μακιγιάζ με σικ τρόπο

Το καινούργιο σου στυλ; Glam goth!
Πώς θα φορέσεις το goth μακιγιάζ με σικ τρόπο



Έχεις παρατηρήσεις πως υπάρχουν φάσεις στη ζωή σου που αλλάζεις ξαφνικά στυλ; Αυτό έχω πάθει και εγώ τώρα. Άρχισε να με γοητεύει πάρα πολύ το rock/grunge/goth στυλ. Θα μου πεις πώς τα συνδυάζεις όλα αυτά; Η αλήθεια είναι ότι απλά παίρνω ιδέες από αυτές τις κατηγορίες και τις προσαρμόζω στο απλό casual στυλ μου. Για παράδειγμα πήρα το πρώτο μου μαύρο κραγιόν, έβαλα septum όπως θα διάβασες και σε προηγούμενο άρθρο και άλλες μικρές λεπτομέρειες.

Που θέλω να καταλήξω όμως; Είναι ωραίο να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ και ο πιο εύκολος τρόπος είναι να εμπνευστείς από διάφορα στυλ που δεν σε αντιπροσωπεύουν και να τους κάνεις τέτοιο makeover που δεν θα φαίνεται ‘ξένο’ πάνω σου.

Τα χαρακτηριστικά από ένα goth μακιγιάζ; Μαύρα κραγιόν και σκιές, το ίδιο και για το μωβ χρώμα και επίσης και κόκκινες/bronze σκιές. Αν σου ακούγονται δύσκολα χρώματα που δεν μπορείς να βάλεις στην καθημερινή σου εμφάνιση κάνεις λάθος.

Μαύρο κραγιόν: Συνδύασε το μαύρο κραγιόν με ένα πολύ ωραίο bold eyeliner και θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο glam goth look χωρίς να χάσεις την θηλυκότητα σου.

Μαύρες και μωβ σκιές: Δεν σου φαίνεται και πολύ περίεργο γιατί κάποια Σάββατα τιμάς ήδη το μαύρο smoky eye ή τις αποχρώσεις του μωβ στα μάτια σου.

Μωβ κραγιόν: Συνδύασέ το με ένα σκούρο γήινο smoky eye. Οι αποχρώσεις του καφέ δένουν τέλεια με το μωβ.

Κόκκινες/bronze σκιές: Ίσως σου ακούγεται too much να κάνεις ένα κόκκινο smoky eye αλλά θα δεις πως αν τονίσεις τα φρύδια σου και βάλεις ένα καφέ/nude κραγιόν το μακιγιάζ θα βγει πολύ εντυπωσιακό!