Πώς θα πετύχεις το σέξι bronze look της Ελένης Φουρέιρα

Τι και αν είναι Σεπτέμβριος! Θέλεις να παραμείνεις ηλιοκαμένη για όσο μπορείς.
Πώς θα πετύχεις το σέξι bronze look της Ελένης Φουρέιρα



Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει αλλά εσύ θέλεις να κρατήσεις το ηλιοκαμένο look όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχεις ξεκινήσει πάλι με τα αυτομαυριστικά που είχες αφήσει στην άκρη από τον Μάιο και προσπαθείς να δημιουργήσεις το τέλειο μακιγιάζ για να φαίνεσαι ακόμα μαυρισμένη όπως και η Ελένη Φουρέιρα. Προσοχή όμως, είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθη στο μακιγιάζ σου μόνο και μόνο επειδή θέλεις να δείχνεις πιο σκούρα. Παρακάτω θα μάθεις ακριβώς τι μπορείς να κάνεις ώστε να μην βγεις σαν κλόουν.

● Όπως και η Ελένη Φουρέιρα παίξε με τις αποχρώσεις του καφέ. Πρέπει να έχεις στη διάθεσή σου λοιπόν καφέ σκιές, καφέ κραγιόν και bronzer.

● Η πρώτη σκέψη είναι να βάλεις ένα foundation 5 τόνους πιο σκούρο από το δέρμα σου. Αυτό το σκεπτικό είναι λάθος γιατί δεν θα πείσεις κανέναν πώς αυτό είναι το φυσικό σου. Προτίμησε ένα foundation που να ταιριάζει στο υπόλοιπο σώμα σου, ό,τι χρώμα και να είναι!

● Αφού έχεις απλώσει το foundation κάνε τα φρύδια σου λίγο πιο πυκνά με ένα μολύβι ή σκιές φρυδιών. Έτσι θα δείχνεις πιο νέα και δεν θα χρειαστεί να βαφτείς πιο έντονα για να κάνεις εντύπωση.

● Στη συνέχεια άπλωσε ανοιχτόχρωμες γήινες σκιές στα μάτια σου και με ένα καφέ μολύβι κάνε την γραμμή του eyeliner. Πάρε το πινέλο που χρησιμοποίησες για τις σκιές και σβήσε ελαφριά το eyeliner για ένα smoky look. Τέλος, πρόσθεσε μάσκαρα.

● Μόλις τελειώσεις με τα μάτια θα κάνεις φωτοσκίαση στο πρόσωπο με το bronzer. Όταν κάνεις πρώτα τα μάτια βλέπεις καλύτερα πόσο έντονο μπορείς να κάνεις το bronze look. Τοποθέτησέ το κάτω από τα ζυγωματικά, κάθετα στα πλαϊνά της μύτης και λίγο στους κροτάφους.

● Τέλος, κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα καφέ μολύβι και στη συνέχεια βάλε ένα καφέ nude κραγιόν, μία απόχρωση πιο ανοιχτή. Σέξι σαρκώδη χείλη στη στιγμή!