Η Katy Perry κοκκινομάλλα! Πάρε το παράδειγμά της για glamorous μακιγιάζ

Αυτό είναι το βάψιμο που πρέπει να δοκιμάσεις!
Η Katy Perry κοκκινομάλλα! Πάρε το παράδειγμά της για glamorous μακιγιάζ



Στο πρόσφατο Harper's Bazaar Icons event η Katy Perry εμφανίστηκε με κόκκινο καστανό μαλλί. Αν προσέξεις βέβαια θα δεις ότι είναι περούκα αλλά και πάλι μας αρέσει πολύ. Αν έχεις το ίδιο χρώμα μαλλιών και δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο βάψιμο που να σου ταιριάζει είναι ευκαιρία να αντιγράψεις το look της. Έκανε ένα χρυσό smoky με έντονες βλεφαρίδες και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα σκούρο nude κραγιόν. Πιάσε τα πινέλα σου και ακολούθησε τα επόμενα βήματα.

● Πάντα το πρώτο βήμα είναι η σωστή ενυδάτωση. Όταν το δέρμα σου είναι ενυδατωμένο η επιδερμίδα σου γίνεται πιο λαμπερή για αυτό άπλωσε ένα serum και μετά μια κρέμα ημέρας.

● Στη συνέχεια βάλε το foundation, concealer και πούδρα για να αποκτήσεις το αψεγάδιαστο δέρμα.

● Αν είναι ανάγκη γέμισε τα φρύδια σου αλλιώς χτένισέ τα απλά προς τα πάνω όπως είναι και τα φρύδια της Katy.

● Ώρα για το smoky! Βάλε την χρυσή σκιά στο κινητό βλέφαρο αλλά και στο κάτω. Για να δώσεις λίγο βάθος όμως άπλωσε μια ανοιχτόχρωμη σκιά στην κόγχη. Γέμισε την εσωτερική γραμμή του άνω βλεφάρου με ένα μαύρο μολύβι, πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες και βάλε μάσκαρα. Έτοιμη!

● Αν θέλεις μπορείς να κάνεις contouring αλλιώς προσπέρασέ το και βάλε απλά ένα διακριτικό ρουζ στα μήλα.

● Τέλος, κάνε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι το οποίο θα έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το nude κραγιόν που θα βάλεις.

Voila! Είσαι έτοιμη για glamorous εμφανίσεις.