Happy birthday Twiggy! Όλα τα beauty look που λατρέψαμε

Μάθε πώς θα αναδημιουργήσεις το στυλ της.
Happy birthday Twiggy! Όλα τα beauty look που λατρέψαμε



Σήμερα η Twiggy κλείνει τα 66 και όμως παραμένει style icon! Είναι από τις λίγες γυναίκες που κατάφεραν να μείνουν στην ιστορία με το στυλ τους και να αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο. Η χρυσή της εποχή ήταν οι δεκαετίες '60 και '70 ενώ μέχρι σήμερα το χαρακτηριστικό της look αναδημιουργείται συνεχώς από άλλα μοντέλα για πολλές φωτογραφήσεις.

Όταν ακούς το όνομά της τα τρία πρώτα χαρακτηριστικά που σου έρχονται στο μυαλό είναι το ξανθό pixie cut με πλάγια χωρίστρα, το διπλό eyeliner και φυσικά οι έντονες βλεφαρίδες στο κάτω βλέφαρο. Η ίδια είχε πει πως για να το πετύχει αυτό έβαζε είτε ψεύτικες βλεφαρίδες είτε ζωγράφιζε τις τρίχες με eyeliner. Θέλεις να αντιγράψεις το look της;

Για να κάνεις τα μαλλιά πρέπει να φροντίσεις να είναι ίσια. Αν δεν είναι το φυσικό σου προτίμησε να τα ισιώσεις με ένα πιστολάκι για ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να χαθεί ο όγκος. Αν πετάνε οι φύτρες βάλε κερί στα μαλλιά σου αλλιώς κατευθείαν λακ.

Για να κάνεις το μακιγιάζ ξέχνα το bronzer και τα έντονα φρύδια!

Το μόνο που πρέπει να τραβάει την προσοχή είναι τα μάτια. Βάλε μία ουδέτερη σκιά στο κινητό βλέφαρο ώστε το eyeliner να στρώσει καλύτερα. Δύο γραμμές πρέπει να κάνεις, μία κοντά στις βλεφαρίδες σαν κανονικό eyeliner και μία στην κόγχη.

Ολοκλήρωσε το look με ψεύτικες βλεφαρίδες και στο κάτω αλλά και στο πάνω βλέφαρο. Τέλος, βάλε ένα ροδακινί ρουζ και είσαι έτοιμη!