H beauty editor επιλέγει τα πέντε κραγιόν που πρέπει να έχεις

Δες το βίντεο για να πάρεις ιδέες.
H beauty editor επιλέγει τα πέντε κραγιόν που πρέπει να έχεις



Αυτός ο χειμώνας είναι για να πειραματιστείς με το στυλ σου ειδικά αν δεν ανήκεις στο 70's vibe που είναι πάρα πολύ της μόδας τώρα. Ο λόγος είναι επειδή όλα τα καταστήματα έχουν γεμίσει με σουέντ φούστες, πράσινες μπλούζες, φλοράλ φορέματα και δεν μπορείς να βρεις τίποτα άλλο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψεις με αυτά που κυκλοφορούν, πρέπει να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει.

Εκτός όμως από τα ρούχα είναι καιρός να πειραματιστείς και με τα κραγιόν. Μην μένεις στο ασφαλές nude.Τόλμησε! Τόλμησε να βάλεις κόκκινο το πρωί, να βάλεις ένα έντονο μοβ ή ακόμα και μαύρο. Οι εποχές άλλαξαν, δεν χρειάζεται να ανήκεις σε κάποια κατηγορία όπως goth, hipster ή trendy για να φορέσεις περίεργα χρώματα.

Αυτή τη περίοδο έχω πέντε αγαπημένα κραγιόν. Μερικά είναι συνηθισμένα χρώματα και άλλα όχι τόσο. Με αυτό το βίντεο όμως σου δείχνω πως μπορείς και εσύ να τα υποστηρίξεις. Θα δεις να τα φοράω και θα δεις πως φαίνονται πάνω μου. Στην περιγραφή του βίντεο θα δεις ακριβώς ποιες αποχρώσεις χρησιμοποίησα για να πας να τα δοκιμάσεις και εσύ.