Αντίγραψε τη beauty εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να κάνεις εντυπωσιακή εμφάνιση

Δες εδώ και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς.
Αντίγραψε τη beauty εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να κάνεις εντυπωσιακή εμφάνιση



Τι καλύτερο από το να παίρνεις ιδέες από τα beauty look των Ελληνίδων celebrity; Σήμερα επιλέξαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή με το σικ σινιόν, το γήινο μακιγιάζ και τα κόκκινα νύχια. Είναι το τέλειο beauty look για το φθινόπωρο και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Αν θέλεις να μάθεις πώς θα το πετύχεις δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα επόμενα βήματα.

ΜΑΛΛΙΑ

Για να πετύχεις το χτένισμά της πρέπει πρώτα απ' όλα να ισιώσεις τα μαλλιά. Στη συνέχεια κάνε μια χωρίστρα στη μέση, πιάσε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά και τύλιξέ τη σε ένα κότσο. Στερέωσε το σινιόν με φουρκέτες και ψέκασε λακ.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για να κάνεις και εσύ το smoky eye της χρησιμοποίησε μια παλέτα με γήινες σκιές. Χρησιμοποίησε τη μεσαία απόχρωση στο κινητό βλέφαρο, στη συνέχεια δώσε βάθος βάζοντας το σκούρο χρώμα στην κόγχη και δώσε λίγη λάμψη στην εσωτερική γωνία με την πιο ανοιχτή σκιά. Τέλος, βάλε λίγο ή από την μεσαία απόχρωση ή από τη σκούρα απόχρωση στο κάτω βλέφαρο. Φυσικά λίγη μάσκαρα και είσαι έτοιμη!

ΝΥΧΙΑ

Θέλεις τέλειο μανικιούρ; Καθάρισε τα νύχια σου πρώτα με λίγο ασετόν, πέρασε μια στρώση base coat, άπλωσε δύο στρώσεις από το κόκκινο μανό και ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με το top coat.