Απαλό μακιγιάζ: Κάνε το βάψιμο της Miranda Kerr

Δες εδώ όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς!
Απαλό μακιγιάζ: Κάνε το βάψιμο της Miranda Kerr



Ψάχνεις να βρεις ένα μακιγιάζ το οποίο θα σε δείξει πιο νέα, πιο δροσερή; Το μακιγιάζ της Miranda Kerr είναι ό,τι πρέπει! Είναι πολύ απλό, εύκολο και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Γιατί να βαφτείς έντονα όταν μπορείς να βαφτείς με λιγότερα προϊόντα και να είσαι το ίδιο εντυπωσιακή;

Με το απλό μακιγιάζ απλά θα τονίσεις τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Έτσι κάνεις και οικονομία στα καλλυντικά σου αλλά δεν επιβαρύνεις και την επιδερμίδα σου με τόσα προϊόντα.

● Ξεκίνα με μια καλή ενυδάτωση. Η ενυδάτωση είναι το παν σε ένα μακιγιάζ γιατί αυτό είναι που κάνει την επιδερμίδα σου λαμπερή.

● Άπλωσε ένα foundation για να καλύψεις τυχόν ατέλειες. Αν δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα μπορείς να βάλεις απλά μια BB cream.

● Χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Για να παραμείνουν σε αυτή τη θέση μπορείς να ψεκάσεις λίγη λακ στην οδοντόβουρτσα.

● Στα μάτια βάλε μόνο ένα άσπρο eyeliner στο κάτω βλέφαρο και λίγη μάσκαρα για να τονίσεις το βλέμμα σου. Άδειασε η μάσκαρα; Μάθε εδώ πώς θα βγάλεις λίγη ποσότητα ακόμα!

● Φυσικά ένα υγιές δέρμα έχει ροδαλά μήλα γι' αυτό φρόντισε να βάλεις λίγο ρουζ.

● Τέλος, βάλε lipgloss για να ολοκληρώσεις το look.