Σαρκώδη χείλη σαν την Ελένη Φουρέιρα: Απόκτησέ τα μόνο με προϊόντα μακιγιάζ

Δες και ποια προϊόντα θα χρειαστείς!
Σαρκώδη χείλη σαν την Ελένη Φουρέιρα: Απόκτησέ τα μόνο με προϊόντα μακιγιάζ



Ζηλεύεις τα σαρκώδει χείλη των celebrity αλλά δεν θέλεις να βάλεις lip filler; Ήξερες ότι μπορείς να αποκτήσεις τα μεγάλη χείλη μόνο με προϊόντα μακιγιάζ; Με τη βοήθεια ενός μολύβι χειλιών και ένα κραγιόν μπορείς να πετύχεις τα χείλη της Ελένης Φουρέιρα. Είναι πολύ εύκολο! Πιάσε λοιπόν το nude μολύβι χειλιών και το nude κραγιόν και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

● Για τέλεια χείλη πρέπει να φροντίσεις να είναι μαλακά για να δίνει την αίσθηση πως είναι ζουμερά. Κάνε λοιπόν μια απολέπιση με καστανή ζάχαρη και λίγο ελαιόλαδο. Τρίψε τα χείλη και μόλις τα ξεπλύνεις βάλε ένα βάλσαμο χειλιών για να τα ενυδατώσεις κιόλας.

● Τώρα πρέπει να κάνεις το περίγραμμα. Κανονικά βάζεις το μολύβι πάνω στα χείλη αλλά για να αποκτήσεις τα σαρκώδη της Φουρέιρα πρέπει να το τοποθετήσεις από την έξω μεριά. Φρόντισε το μολύβι να είναι ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν.

● Με το ίδιο μολύβι κάνε contouring. Τράβηξε τρεις κάθετες γραμμές στο κάτω χείλος και δύο στο πάνω. Ζωγράφισέ τα με συμμετρικό τρόπο.

● Ώρα για το κραγιόν. Πέρασε μία στρώση από το αγαπημένο σου nude, ακούμπησε μια λεπτή χαρτοπετσέτα στα χείλη, πέρασε λίγη πούδρα από πάνω, βγάλε την χαρτοπετσέτα και τελείωσε με άλλη μια στρώση από το ίδιο κραγιόν.

● Για bonus τοποθέτησε λίγο διαφανές lipgloss στο κέντρο του κάτω χείλους. Voila! Έτοιμα τα σαρκώδη χείλη σου.

Θέλεις και σέξι βλέμμα; Τόνισε τα μάτια σου όπως η Κατερίνα Στικούδη! Δες περισσότερα εδώ.