Θέλεις ανανέωση, αναπλήρωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου; Ακολούθησε αυτά τα βήματα

Τα προϊόντα της Artistry είναι αυτά που θα σου δώσουν ένα λαμπερό πρόσωπο.
Θέλεις ανανέωση, αναπλήρωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου; Ακολούθησε αυτά τα βήματα



Όλες θέλουμε το τέλειο δέρμα. Θέλουμε το πρόσωπό μας να λάμπει χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε highlighter. Για να το πετύχεις αυτό πρέπει να έχεις ενυδατωμένη επιδερμίδα. Μακάρι να ήταν όμως τόσο απλό και να χρειαζόταν μόνο μια ενυδατική κρέμα.

Μπορεί να χρειάζεσαι μερικά προϊόντα παραπάνω για μια τέλεια επιδερμίδα αλλά τουλάχιστον η Artistry φρόντισε να το κάνει όσο πιο απλό γίνεται. Με την σειρά Hydra-V η Artistry σου προσφέρει ανανέωση, αναπλήρωση και φυσικά αναζωογόνηση για να αποκτήσεις την επιδερμίδα που πάντα ήθελες.

Στα χέρια μου βρέθηκαν τρία από τα επτά προϊόντα της σειράς και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω! Δεν θα σου πω αναλυτικά πόσο μου άρεσαν (αν και η ενυδάτωση που προσφέρει είναι φανταστική) θα σου πω πώς να τα ενσωματώσεις στην καθημερινή σου περιποίηση.

Το βράδυ λοιπόν, πριν πέσεις για ύπνο, θα περιποιήσεις τον εαυτό σου. Πιάσε τα μαλλιά σε ένα πρόχειρο κοτσιδάκι για να μην σε ενοχλούν τα μαλλιά.

Στη συνέχεια κάνε καθαρισμό προσώπου. Από τη σειρά Hydra-V μπορείς να δοκιμάσεις το Fresh Foaming Cleanser. Έτσι θα διώξεις όλους τους ρύπους από την επιδερμίδα σου και το δέρμα σου θα είναι έτοιμο για τα υπόλοιπα προϊόντα.

Ώρα για την τονωτική λοσιόν ή αλλιώς Fresh Toner. Βάλε μια μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι και πέρασέ το σε όλο το πρόσωπο.

Τώρα πρέπει να βάλεις το Vital Skin Serum Concentrate. Αυτό είναι και το αγαπημένο μου προϊόν! Το serum είναι αυτό που θα σου προσφέρει την έξτρα ενυδάτωση που χρειάζεσαι.

  

Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου μπορείς να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω τρία προϊόντα: Το Refreshing Gel που είναι για μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα, το Nourishing Gel Cream που είναι για όλους τους τύπους δέρματος και το Replenishing Moisture Cream που είναι για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα.

Εγώ βρίσκομαι ακριβώς στη μέση οπότε το Nourishing Gel Cream ήταν η ιδανική επιλογή για μένα. Αυτή η κρέμα εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο εκτός από τα μάτια. Για τα μάτια υπάρχει το Refreshing Eye Gel Cream.

Είμαι έτοιμη για ύπνο με φρεσκο και αναζωογονημένο δέρμα! Ζήλεψες; Για περισσότερα προϊόντα μπορείς να μπεις εδώ.