Ροζ eyeliner: Όλοι οι τρόποι να το συνδυάσεις

Πέντε συνδυασμοί για να δεις πως θα το φορέσεις.
Ροζ eyeliner: Όλοι οι τρόποι να το συνδυάσειςΔεν είναι εύκολο να πειραματίζεσαι με έντονα χρώματα στο μακιγιάζ σου, ειδικά αν δεν το έχεις σπουδάσει. Ξέρεις πως το γήινο smoky eye και το nude κραγιόν δείχνουν πάντα ωραία μέχρι και όταν δεν τα έχεις πετύχει. Για να μην περάσεις κατευθείαν στα πολύ έντονα μακιγιάζ η λύση είναι μία! Να βάλεις αυτό το extra pop of colour στη ρουτίνα σου. Ποιο είναι αυτό το extra pop of colour; Μα φυσικά το ροζ eyeliner! Παρακάτω θα βρεις πέντε διαφορετικούς τρόπους για να το συνδυάσεις.

Αν δεν είσαι και πολύ καλή να τραβάς μια ίσια γραμμή μπορείς να δοκιμάσεις το ροζ μολύβι ματιών που είναι πολύ πιο εύκολο. Συνδύασέ το με ροζ μάσκαρα για να ολοκληρώσεις το look.

Για να ξεχωρίσεις δοκίμασε να βάλεις νέον ροζ eyeliner! Σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή αλλά με πολύ διακριτικό τρόπο.

Ο πιο ασφαλής τρόπος βέβαια είναι να συνδυάσεις το ροζ eyeliner με μαύρο. Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ροζ σκιά για βάση!

Αν σου φαίνονται τα προηγούμενα πολύ τολμηρά μπορείς πάντα να τονίσεις μόνο τις γωνίες με το ροζ eyeliner.

Τέλος, αν σήμερα νιώθεις έξτρα τολμηρή μπορείς να συνδυάσεις το φούξια eyeliner με άσπρο και πορτοκαλί χείλη! Προσπάθησε όμως να κρατήσεις τα ρούχα που θα φορέσεις όσο πιο απλά γίνεται.