Το smoky eye είναι rock! Υιοθέτησε και εσύ το στυλ της Άννας Βίσση

Δες και ποια είναι τα προϊόντα που σου προτείνουμε.
Το smoky eye είναι rock! Υιοθέτησε και εσύ το στυλ της Άννας Βίσση



Είναι το στυλ σου πιο rock σαν της Άννας Βίσση; Τότε θα λατρέψεις και εσύ το μακιγιάζ της. Το μαύρο smoky eye είναι ό,τι πιο rock & roll υπάρχει όσον αναφορά το βάψιμο. Η αλήθεια είναι πως αν δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην σου πετύχει με την πρώτη γιατί είναι πολύ εύκολο να μοιάσεις με ρακούν. Για να το αποφύγεις λοιπόν ακολούθησε τα επόμενα βήματα.

● Ξεκίνα με τα μάτια και άσε το foundation για όταν τελειώσεις με το smoky eye. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πέσουν υπολείμματα από τις σκιές στα ζυγωματικά σου με αποτέλεσμα να μουντζουρωθείς.

● Κάνε τη γραμμή του eyeliner με ένα μαύρο μολύβι ματιών. Η γραμμή δεν χρειάζεται να είναι τέλεια γιατί θα τη σβήσεις έτσι κι αλλιώς με ένα πινέλο για να αποκτήσεις το smoky εφέ.

● Πρόσθεσε μια λεπτή στρώση μαύρης σκιάς στο μακιγιάζ σου ξεκινώντας από το κέντρο και άπλωσέ το σιγά σιγά προς τις άκρες. Προτίμησε να βάλεις πολλές λεπτές στρώσεις παρά μία παχιά. Έτσι έχεις καλύτερο έλεγχο και το αποτέλεσμα βγαίνει πιο ωραίο.

● Φυσικά άπλωσε και λίγη μαύρη σκιά στο κάτω βλέφαρο για να υπάρχει μαι συνοχή στο μακιγιάζ.

● Ολοκλήρωσε με αρκετή μάσκαρα και τώρα είσαι έτοιμη για το υπόλοιπο μακιγιάζ!

Διάβασε επίσης:

Σαρκώδη χείλη σαν την Ελένη Φουρέιρα: Απόκτησέ τα μόνο με προϊόντα μακιγιάζ