Το τέλειο φθινοπωρινό μακιγιάζ είναι της Μαίρης Συνατσάκη! Δοκίμασέ το

Δες όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς εδώ.
Το τέλειο φθινοπωρινό μακιγιάζ είναι της Μαίρης Συνατσάκη! Δοκίμασέ το



Μπορεί τη μία μέρα να βρέχει και την άλλη να έχει ήλιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι φθινόπωρο. Φυσικά και δεν έχυμε τον φθινόπωρο όπως σε άλλες χώρες αλλά αυτό δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να το ζήσουμε και εμείς με τα ανάλογα ροφήματα, ρούχα και μακιγιάζ. Η Μαίρη Συνατσάκη έχει πετύχει το ιδανικό βάψιμο για αυτή τη περίοδο. Είναι cosy και ταιριάζει τέλεια σε όλες τις εμφανίσεις.

Αφού έχεις τελειοποιήσει τη βάση ήρθε η ώρα για τα μάτια. Για αρχή Φτιάξε τα φρύδια σου. Είναι εξίσου σημαντικά με τα μάτια. Αν τα φρύδια σου δεν είναι τόσο πυκνά γέμισέ τα με λίγη καφέ ματ σκιά.

Στα μάτια κάνε ένα γήινο smoky. Ανάλογα τις αποχρώσεις που θα διαλέξεις μπορείς να το κάνεις πιο ανοιχτό ή πιο έντονο. Προτίμησε το έντονο όμως να το κάνεις από το απόγευμα και μετά.

Στη συνέχεια κάνε τη γραμμή του eyeliner και στο πάνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο με ένα μολύβι ματιών. Σβήσε τη γραμμή με ένα πινέλο για να κάνει το smoky εφέ. Αυτό δίνει ένα ιδιαίτερο κολακευτικό αποτέλεσμα στα μάτια. Ολοκλήρωσε με μάσκαρα!

Στο υπόλοιπο πρόσωπο απλά βάλε ένα διακρητικό ρουζ και ένα nude κραγιόν για να βάλεις και τα χείλη στο ‘παιχνίδι’.

Διάβασε επίσης:

Βάλε το eyeliner όπως η Δέσποινα Βανδή! (plus ρεπορτάζ αγοράς για σένα)