Χρυσές Σφαίρες: 10 beauty looks που μας έμειναν αξέχαστα

Ποιος μπορεί να περιγράψει την ομορφιά της Angelina Jolie το 2012;
Χρυσές Σφαίρες: 10 beauty looks που μας έμειναν αξέχαστα



 3 μέρες πριν παρακολουθήσουμε την 73η απονομή των Golden Globes και θαυμάσουμε και πάλι τις εντυπωσιακές stars να ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, είναι ώρα να θυμηθούμε μαζί κάποιες στιγμές από τα συγκεκριμένα βραβεία που μας έχουν μείνει αξέχαστες.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα δούμε τα 10 καλύτερα beauty looks στην ιστορία των βραβείων. Για να πάρουμε λίγο από την λάμψη τους...

1. Scarlett Johansson (2006) :

Από τις πιο όμορφες στιγμές της σέξι ηθοποιού! Τα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα και το μακιγιάζ στους τόνους του ροδακινί, και τα 2 ανέδειξαν την φυσική της ομορφιά.

2. Eva Mendes (2009) :

Ως πραγματική λατίνα, η εντυπωσιακή Eva διάλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ σε ζεστούς τόνους, αφήνοντας έτσι το χαμόγελο της να λάμψει.Ο ψηλός κότσος πρόσθεσε extra πόντους στην συνολική εμφάνιση!

3. Hayden Panettiere (2009) :

Η μικροσκοπική ηθοποιός έκανε μια χωρίστρα στο πλάι και άφησε τα μαλλιά της κάπως σπαστά, σαν να είναι φυσικά. Όσον αφορά το μακιγιάζ, τόνισε όσο περισσότερο μπορούσε τα γατίσια μάτια της και τα άφησε να πρωταγωνιστήσουν. Υπέροχη!

4. Olivia Wilde (2011) :

Τι και αν είναι επίσημα βραβεία, η Olivia άφησε τα μαλλιά της όπως είναι στο φυσικό τους και έριξε όλη την προσοχή της στα υπέροχα μάτια της. Ένα eyeliner και μια μπρονζέ σκιά, ήταν αρκετά για να τα αναδείξουν ακόμα περισσότερο!

5. Jennifer Love Hewitt (2011) :

Από τους πιο εντυπωσιακούς oversized κότσους που έχουμε δει! Η Jennifer άφησε το χτένισμα της να ξεχωρίσει και όχι το μακιγιάζ, bravo!

6. Angelina Jolie (2012) :

Aν θα μπορούσαμε να ορίσουμε την ομορφιά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αυτό θα ήταν με 100% σιγουριά η Angelina Jolie. Tην συγκεκριμένη χρονιά ζηλέψαμε για ακόμη μια φορά τα υπέροχα χείλη της και το κατακόκκινο κραγιόν. Πανέμορφη!

7. Michelle Williams (2012) :

Και επειδή και τα κοντά μαλλιά έχουν ψυχή, η Michelle κατάφερε να αναδείξει το short-cut με μια ιδιαίτερη στέκα!

8. Reese Whitherspoon (2012) :

Το νότιο και αγαπημένο κορίτσι της Αμερικής, εκτός από πολύ όμορφη, φαίνεται να μην μεγαλώνει χρόνια με τα χρόνια. Μάλλον θα φταίει ότι επιλέγει πολύ φυσικό μακιγιάζ, όπως και την συγκεκριμένη χρονιά.

9. Jessica Alba (2013) :

H Jessica είναι τόσο όμορφη από μόνη της που δεν χρειάζεται υπερβολικό make-up. Τέλεια μαλλιά, τέλειο μακιγιάζ, Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ε-Α όλα!

10. Julianne Hough (2013) :

Όσο και τιρκουάζ και αν είναι τα μάτια της, η Julianne κατάφερε να ξεχωρίσει για τα μαλλιά της. To ιδιαίτερο πιάσιμο, το οποίο σου έδινε την εντύπωση ότι έκοψε τα μαλλιά της κοντά, αντέγραψαν μετά πολλές διάσημες!

Mετά από αυτά τα λαμπερά beauty looks, δες εδώ τις καλύτερες εμφανίσεις (από το 1998 μέχρι το 2015) που έχουμε δει στο red carpet των Χρυσών Σφαιρών!