Μαύρο βινύλιο στα μάτια: το πρότεινε ο Giorgio Armani για την επόμενη σεζόν!

Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το μακιγιάζ που "ανέβηκε" στο catwalk του show GiorgioArmani Prive S/S2016
Μαύρο βινύλιο στα μάτια: το πρότεινε ο Giorgio Armani για την επόμενη σεζόν!



Σαν να θροΐζουν από τον αέρα, ανάλαφρα μεταξωτά και αέρινες οργάντζες βρέθηκαν να παίζουν σε ένα παιχνίδι υφών, γραμμών και 2 βασικών χρωμάτων, του μωβ και του μαύρου, που άλλοτε χώριζαν και άλλοτε γίνονταν ένα. 

Ο λόγος για την couture συλλογή του Maestro για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016, την οποία η Linda Cantello μετέφρασε σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μακιγιάζ της couture week: ”Είναι μια ωδή στο Hollywood Glamour της δεκαετίας του 1940, ιδωμένο μέσα από μια πιο σύγχρονη ματιά: μαύρες, βινύλ γραμμές τονίζουν τα μάτια, η επιδερμίδα είναι καθαρή και μια πινελιά από ροζ του βατόμουρου περνιέται ταμποναριστά στα χείλη”, είπε η makeup artist και αποκάλυψε πώς δημιούργησε το συγκεκριμένο look βήμα βήμα: 

 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ 

Προετοίμασε την επιδερμίδα με το Glow-On Moisturizing Balm της νέας σειράς ARMANI PRIMA (έρχεται τον επόμενο Σεπτέμβριο).

ΠΡΟΣΩΠΟ

Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο το νέο διφασικό makeup Maestro Glow, SPF 30 σε απόχρωση έναν τόνο πιο ανοιχτή από εκείνη της επιδερμίδας ώστε να πετύχει ένα πιο «χλωμό» αποτέλεσμα. Στη συνέχεια εφάρμοσε το High Precision Retouch όπου χρειαζόταν.

ΜΑΤΙΑ

Αφού χρησιμοποίησε το High Precision Retouch στην απόχρωση 2 γύρω από τα μάτια- στόχος ήταν να δείχνουν τα βλέφαρα χλωμά ώστε να δημιουργούν έντονη αντίθεση με τις ξεκάθαρες μαύρες γραμμές, την οποίες σχεδίασε με το Smooth Silk Eyeliner Pencil στην απόχρωση 4, κοντά στην γραμμή των βλεφαρίδων και ακολουθώντας την φυσική καμπύλη που σχηματίζεται στο άνω περίγραμμα του κινητού βλεφάρου. 

Με το Luminous Silk Compact στην απόχρωση 2 τελειοποίησε την γραμμή του μολυβιού στο μάτι και έδωσε έμφαση στις γραμμές με την ειδικά σχεδιασμένη μαύρη γυαλιστερή απόχρωση του liner που δημιουργήθηκε στα παρασκήνια του σόου με το ARMANI RUNWAY LAB. 

Οι βλεφαρίδες τονίστηκαν με τη νέα μάσκαρα Eccentrico Mascara, απόχρωση 1 “Obsidian” που χαρίζει όγκο. (Η νέα μάσκαρα θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα το επόμενο φθινόπωρο). 

ΦΡΥΔΙΑ

Αφού τα ίσιωσε, τα χτένισε  προς τα πάνω και τα τόνισε με το Eye&Brow Maestro σε απόχρωση έναν τόνο πιο σκούρα από τη φυσική. 

ΧΕΙΛΗ

Χρησιμοποίησε τη νέα απόχρωση του Rouge D’ Armani “Floating Mauve” που δημιουργήθηκε στα παρασκήνια του σόου με το ARMANI RUNWAY LAB 

ΝΥΧΙΑ

Τα τόνισε με  μια βαθιά μπορντό απόχρωση με το Giorgio Armani Nail Lacquer στην απόχρωση 602 “Night Viper”.