Eye do: 10 μάσκαρα που... μας άνοιξαν τα μάτια!

Η αναζήτηση για την τέλεια μάσκαρα δεν σταματάει ποτέ. Γιαυτό και δοκιμάσαμε όλες τις νέες αφίξεις και σου παρουσιάζουμε 10 μαγικά ραβδάκια!
Eye do: 10 μάσκαρα που... μας άνοιξαν τα μάτια!



Πόσες μάσκαρα έχουν περάσει από το νεσεσέρ σου, ψάχνοντας να βρεις την ιδανική για το σχήμα των ματιών και των βλεφαρίδων σου; Και εκεί που νομίζεις ότι βρήκες την καλύτερη ever, η αγαπημένη σου εταιρεία καλλυντικών έρχεται με μια νέα ιδέα, που ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ, κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακές τις βλεφαρίδες and so the story goes... 

Ρίξε μια ματιά σε αυτές τις 10 νέες top αφίξεις- πάμε στοίχημα πως, αν δεν την έχεις ήδη, ανάμεσά τους θα βρεις την επόμενη μάσκαρα του πόθου σου!   

 

L'Oreal Paris False Lash Butterfly Sculpt

Αυτή είναι μια μάσκαρα που κάνει sculpting στις βλεφαρίδες! Το ειδικά σχεδιασμένο χτενάκι-βουρτσάκι της, πιάνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα και καθώς τις "τραβάει" προς τα έξω, τους δίνει μεγαλύτερο όγκο, ενω η βαθιά μαύρη και πλούσια σε ίνες φόρμουλά της, καλύπτει τις καλύπτει και τις μακραίνει, δίνοντας μοναδική ένταση στο βλέμμα. 

 

The Body Shop Super Volume Mascara

 Εμπλουτισμένη με έλαιο Marula, που ενυδατώνει και τρέφει τις βλεφαρίδες, προσφέρει πλούσιο όγκο και έντονο χρώμα, χωρίς να τις κολλάει. (12 ευρώ)

 


Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Το κοντό, αλλά θαυματουργό, βουρτσάκι της «παχαίνει» τις βλεφαρίδες και τις μετατρέπει από άτονες και λεπτές σε έντονες και πλούσιες. (20 ευρώ)


cK One Color Volumizing Mascara

 Συνδυάζει την καινοτομική τεχνολογία “Lycra” με το design βουρτσάκι, για να χαρίσει εντυπωσιακά πιο πλούσιες βλεφαρίδες. (στα notosgalleries)


Bobbi Brown Eye Opening Mascara

Το επαναστατικό βουρτσάκι της, πιέζει τις βλεφαρίδες προς τα πάνω ενώ η πλούσια φόρμουλα σχηματίζει και μεγαλώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα έως την άκρη, για πραγματικά έντονο και ανοιχτό βλέμμα.


Giorgio Armani Beauty, Black Ecstasy Mascara

Κάνει τις βλεφαρίδες πιο πυκνές, πιο παχιές και πιο μακριές ενώ της αγκαλιάζει με εκπληκτικά έντονο χρώμα που απλώνεται τέλεια σε όλο το μήκος τους.


Lancome Grandiose

 Η αρχιτεκτονική αυτού του απλικατέρ είναι μοναδική και απίστευτα πρακτική. Το design που θυμίζει λαιμό κύκνου είναι πολυ καλά μελετημένο ώστε να προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις καμπύλες του ματιού, με μια κίνηση (ακόμα και στις πιο μικρές βλεφαρίδες στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών). Και φυσικά, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! 


Laura Mercier Lash Sculpting Mascara

 Η διάσημη makeup artist ξέρει καλά τι προσόντα περιμένουμε από την ιδανική μάσκαρα. Η νέα δημιουργία της «σμιλεύει» τις βλεφαρίδες, ενισχύει το φυσικό τους περίγραμμα, δίνει μήκος και όγκο. (στα attica)

  


 Max Factor Masterpiece Transform

Το βουρτσάκι με σχήμα που στενεύει στη βάση του έχει πιο κοντές και ειδικά ευθυγραμμισμένες ίνες που δίνουν αυτόματα όγκο σε κάθε βλεφαρίδα αλλά και έντονο, θεατρικό αποτέλεσμα.


Maybelline New York The Falsies Push Up Drama Mascara

Για πρώτη φορά βλέπουμε ακίδες σε σχήμα U και ευγνωμονούμε τους δημιουργούς τους διότι: αφενός τις ανορθώνει σε γωνία 45ο αφετέρου λειτουργεί ως μικρο-δεξαμενή χρώματος, με αποτέλεσμα, καθως αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες, να τις «ντύνει» με σούπερ εντυπωσιακό χρώμα χωρίς ίχνος κόμπων.