Safe in the City: Έξυπνες κρέμες ημέρας που σε προστατεύουν στην πόλη!

Μην σε ξεγελάει το χάδι του. Ο ήλιος δεν θα είναι ποτέ φίλος της επιδερμίδας σου, γιαυτό φρόντισε να πάρεις τα μέτρα σου
Safe in the City: Έξυπνες κρέμες ημέρας που σε προστατεύουν στην πόλη!



Αν υπάρχει ένα πράγμα στην φροντίδα της επιδερμίδας σου που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς, αυτό λέγεται "Δείκτης Προστασίας". Ο ήλιος είναι επικίνδυνος ακόμα και όταν μοιάζει ακίνδυνος (μια μέρα με συννεφιά, για παράδειγμα) και η ζημιά που κάνει στην επιδερμίδα δεν είναι μόνο αυτή που φαίνεται, το έγκαυμα δηλαδή, αλλά κυρίως αυτή που δεν φαίνεται και που, με ύπουλο τρόπο, μέρα με τη μέρα, οδηγεί στην πρόωρη γήρανση. 

Ο τρόπος για προστατευτείς έχει 3 γράμματα: ονομάζεται SPF και πρέπει να είναι η πρώτη σου σκέψη όταν ετοιμάζεσαι να βγεις από το σπίτι, κάθε μέρα, όχι μόνο στις διακοπές πριν την παραλία. Αν η κρέμα ημέρας που χρησιμοποιείς δεν έχει SPF, τότε χρειάζεται να κάνεις και μία ακόμα κίνηση, να φορέσεις από πάνω ένα αντηλιακό προσώπου. Ακόμα πιο απλό: να διαλέξεις μια κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας ώστε με μια κίνηση να είσαι σίγουρη πως έχεις κάνει ό,τι χρειάζεται για την υγεία και την ομορφιά του προσώπου σου! 

Σου προτείνουμε:  

 

 

Dior Hydra Life Water BB SPF30

Ένα εκπληκτικό  υδάτινο τζελ  με χρώμα που ενυδατώνει εντατικά και κρατάει δροσερή την επιδερμίδα, την αγκαλιάζει με μια απόλυτα φυσική κάλυψη που κάνει ομοιόμορφο τον τόνο της και ταυτόχρονα την προστατεύει από την ακτινοβολία UV χάρη στο SPF30. 

The Body Shop, Vitamin E SPF15 Moisture Lotion

Αυτή η ελαφριά κρέμα ημέρας προσφέρει στην επιδερμίδα μεγα-δόσεις αντιοξειδωτικών και ενυδάτωσης, ενώ παράλληλα την προστατεύει με SPF15. 

Nivea Cellular Radiance, Illuminating Day Care SPF15

Αν βλέπεις τα πρώτα σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα σου - θαμπάδα, λεπτές γραμμές, δυσχρωμίες- υπάρχει ένα νέο, δραστικό κοκτέιλ που αναλαμβάνει να τα επιδιορθώσει. Σε αυτή την κρέμα ημέρας πρωταγωνιστεί το δραστικό ενεργό συστατικό Lumicinol που σε συνδυασμό με το εκχύλισμα μανόλιας επαναφέρει τη νεανικότητα της επιδερμίδας, ενώ διαθέτει και ιριδίζοντα μικρομόρια που μέσα σε δευτερόλεπτα κάνουν πιο φωτεινό το πρόσωπο. Και βέβαια, προστατεύει με SPF15. 

Nuxe Creme Prodigieuse DD Cream

DD ίσον Daily Defense, γιαυτό και η συγκεκριμένη κρέμα δεν θα μπορούσε να λείπει από το ρεπορτάζ μας. Στη συγκεκριμένη φόρμουλα, οι πολυφαινόλες από μπλε αμάραντο συνδυάζονται με βιταμίνη Ε και εκχύλισμα καριτέ, για να δώσουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και συνδυάζονται με SPF30. Plus: προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη ενώ έχει την υπέροχη ευωδιά του best seller ελαίου Huile Prodigieuse! 

Garnier BB Cream SPF 20 για Μικτή/Λιπαρή επιδερμίδα 

Το Miracle Skin Perfector της Garnier είναι μια κρέμα BB (Blemish Balm) που κάνει τα πάντα: καλύπτει τη γυαλάδα (χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα), μειώνει την εμφάνιση των ατελειών, ενυδατώνει, χαρίζει υγιή λάμψη και ένα ελαφρύ πέπλο κάλυψης, και προστατεύει από τον ήλιο. 

Diadermine Lift+ Sun Protect SPF30

Καθώς ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με στόχο να σβήσει τις ρυτίδες και να ενισχύσει τη σφριγηλότητα του προσώπου, αυτή κρέμα ημέρας με την απολαυστική υφή προστατεύει αποτελεσματικά από την ακτινοβολία UVA & UVB αλλά και από την υπέρυθρη ακτινοβολία, που ενοχοποιείται εξίσου για φθορές στα κύτταρα της επιδερμίδας. 

Vichy Aqualia Thermal, Ενυδατική φροντίδα με προστασία UV

Με Ιαματικό Νερό της Vichy, πλούσιο σε 15 μέταλλα και ιχνοστοιχεία, και με ενεργή Υαλουρονίνη, ένα φυσικό ενυδατικό συστατικό, αυτή η σούπερ δροσερή, ρευστη κρέμα καταπραΰνει την επιδερμίδα και την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και φυσικά από τη φωτογήρανση, αφού διαθέτει SPF25.  

 

La Roche-Posay, Pigmentclar UV SPF30

Κηλίδες, θαμπή και ανομοιόμορφη όψη- η συγκεκριμένη φόρμουλα δρα στοχευμένα κατά των κηλίδων χάρη στο ισχυρό σύμπλοκο PhE-Resorcinol ενώ προσφέρει ενισχυμένη προστασία κατά της ρύπανσης (με υφή που αποτρέπει την προσκόλληση ρύπων στην επιδερμίδα) και κατά του οξειδωτικού στρες, συνδυάζοντας Gingko και Φερουλικό οξύ. Άμεσα, η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή ενώ με συστηματική χρήση, σε 4 εβδομάδες, οι κηλίδες μειώνονται ορατά και ο τόνος του προσώπου γίνεται αισθητά πιο ομοιόμορφος. 

 

Clinque, City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 25
Ένα αντηλιακό... πόλης, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Η απαλή του σύνθεση προστατεύει το πρόσωπο από τον ιδρώτα και απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του, ως ένα τέλειο primer ακόμα και γύρω από τα μάτια! 
 

 

 

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20- Illuminating

Η διάσημη makeup artist υπογράφει μία φόρμουλα συνδυάζει ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία, κάλυψη και λάμψη- λατρεμένο προϊόν για όσες αγαπούν το φυσικό μακιγιάζ (στα attica)