Red Carpet Report: Η Lupita Nyongo φοράει το πιο hot χρώμα στα χείλη της!

Η ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματαστην πρεμιέρα της ταινίας “Eclipsed” στη Νέα Υόρκη
Red Carpet Report: Η Lupita Nyongo φοράει το πιο hot χρώμα στα χείλη της!



Ο makeup artist της Lancôme, Nick Barose, επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Lupita Nyong'o στην πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και δημιούργησε ένα “Orange African Tulip lip look”, με εκχυφλωτικά χείλη στην απόχρωση Great Fruit από τη ολοκαίνουρια σειρά λαχταριστών κραγιόν Juicy Shaker! 

Τα βήματα που ακολούθησε για το look της star: 

- Στο πρόσωπο

"Έδωσα φυσική λάμψη στην επιδερμίδα της με το Lancôme Advanced Génifique και μετά άπλωσε το La Base Pro Pore Eraser για να εξουδετερώσω τη γυαλάδα στην ζώνη Τ. Στη συνέχεια έδωσα ομοιομορφία στην επιδερμίδα της με το Lancôme Teint Idole Ultra Mackup Stick στην απόχρωση 550, Suede C και το κονσίλερ Lancôme Corrector Pro Concealer Kit στην απόχρωση 550, Deep Suede OS. Άπλωσα λίγη διάφανη πούδρα Lancôme Translucence Mattifying Silky Pressed Powder στην απόχρωση 550 Suede στην ζώνη Τ και ολοκλήρωσα το μακιγιάζ του προσώπου απλώνοντας στα ζυγωματικά της το Lancôme Blush Subtil, Shimmer Petit Pomegranate".  

- Στα μάτια

"Γέμισα τα φρύδια της με το Lancôme Sourcils Gel Waterproof Eyebrow Gel-Cream στην απόχρωση 06 Noir, και προετοίμασα τα βλέφαρά της με το primer Lancôme Aquatique Waterproof Eyecolour Base, 06 Sienne. Πρόσθεσα λίγο χρώμα χρησιμοποιώντας το έντονο μπλε liner που έδεσε με το πορτοκαλί και το πράσινο- και συγκεκριμένα το Lancôme Drama Liqui-Pencil in Cote D’Azur κατά μήκος του πάνω βλεφάρου και λίγο στο κάτω βλέφαρο. Στο τέλος πρόσθεσα 2 στρώσεις Hypnose Mascara, Black". 

- Στα χείλη

"Άπλωσα μερικές στρώσεις από το κραγιόν Lancôme Rouge In Love Lipcolor, 146B Miss Coquelicot και μετά έβαλα λάμψη με το νέο κραγιόν Lancôme Juicy Shaker Pigment-Infused Bi-Phase Lip Oil , στην απόχρωση 154 Great Fruit στο κέντρο των χειλιών της. Για φινίρισμα, σχεδίασα το περίγραμμα των χειλιών της με το  Lancôme Le Lipstique in Sheer Chocolate".