Eye do! 10+1 καινούριες κρέμες ματιών που κάνουν δουλειά!

Μαύροι κύκλοι, σακούλες, λεπτές γραμμές, κούραση, ξενύχτι: κανένας δεν θα καταλάβει το παραμικρό κοιτώντας τα μάτια σου!
Eye do! 10+1 καινούριες κρέμες ματιών που κάνουν δουλειά!



Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής αλλά, συχνά, και της ηλικίας μας. Άρχισε από νωρίς να τα φροντίζεις με την κατάλληλη κρέμα ματιών και να είσαι σίγουρη πως θα κλείνεις το μάτι στο χρόνο που περνάει!

 

Shiseido Glow Revival Eye Treatment. Βελτιώνει την κατάσταση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, την κρατά ενυδατωμένη για 24 ώρες, εξασθενεί τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους. Στα plus, το απλικατέρ kassa, εμπνευσμένο απ΄το παραδοσιακό κινέζικο μασάζ, που σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να διευκολύνει τη ροή της ενέργειας και να βελτιστοποιεί την απόδοση της φόρμουλας. 

Korres Καστανιά Αρκαδική. Το καινοτόμο μόριο Active HALupeol (η 4η παγκόσμια καινοτομία της Κορρές στην αντιγήρανση, που συνδυάζει καθαρή, δραστική λουπεόλη σε πλέγμα υαλουρονικού οξέως) ενσωματώνεται σε εκχυλίσματα Αρκαδικής Καστανιάς με στόχο να επανορθώσει τις ρυτίδες σε όλες τις διαστάσεις τους, να μειώσει το πρήξιμο και να σβήσει τους μαύρους κύκλους, επαναφέροντας έτσι τη νεανικότητα του βλέμματος.   

Jurlique Purely Age- Defying Eye Cream. Εμπλουτισμένη με ένα ισχυρό μείγμα φυσικών αντιγηραντικών συστατικών όπως ο καρπός Baobab και ο πράσινος καφές, αυτή η δροσερή κρέμα ματιών μειώνει την εμφάνιση γραμμών, ρυτίδων, μαύρων κύκλων αλλά και της θαμπής όψης, αποκαλύπτοντας τη λάμψη του βλέμματος.

Nuxe Merveillance Lifting Eye Cream.  Εκλεκτά φυτικά εκχυλίσματα συνεργάζονται με φυτική καφείνη για να τονώσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αποτέλεσμα: μερα με τη μέρα καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης στην περιοχή των ματιών, επαναφέροντας τη νεανικότητα και την φωτεινότητά της επιδερμίδας.

Clinique Pep-Start Eye Cream. Μια απαλή κρέμα που φωτίζει, ξυπνά και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, χάρη σε ένα μείγμα από 7 πεπτίδια, καταπραϋντικά και αναζωογονητικά συστατικά όπως η καφείνη και το εκχύλισμα από φύκη και μανόλια. Στα plus και το σφαιρικό απλικατέρ που κάνει μασάζ για να μειώσει το πρήξιμο κάτω από τα κουρασμένα μάτια. 

 

 

Nivea Celllular Radiance Eye Illuminator. Ο συνδυασμός του ενεργού συστατικού Lumicinol με εκχύλισμα μανόλιας απαλύνει ορατά τις λεπτές γραμμές, μειώνει τις σκιές κάτω από τα μάτια αλλά και τις «σακούλες». Επιπλέον, αυτή η κρέμα ματιών έχει ελαφρύ χρώμα που δίνει άμεσα φως στο βλέμμα.

La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream.  Το χαβιάρι κάνει το θαύμα του και στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια! Αυτή η κρέμα ματιών καταπολεμά τους επτά πιο σημαντικούς παράγοντες γήρανσης στην περιοχή των ματιών, δηλαδή λεπτές γραμμές, ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας, απώλεια ελαστικότητας, οίδημα, μαύρους κύκλους και ξηρότητα- αφήνοντας ένα υπέροχο, βελούδινο τελείωμα.

La Roche-Posay Pigmentclar Eyes. Είτε εe απασχολούν οι καφέ κύκλοι (που οφείλονται στην υπερβολική παραγωγή και συσσώρευση μελανίνης) είτε οι μπλε, που προκαλούνται από την κακή μικροκυκλοφορία, αυτή η κρέμα ματιών έχει ειδική σύνθεση που μειώνει ορατά το πρόβλημα. Παράλληλα είναι ενισχυμένη με χρωστικές που αντανακλούν το φως ενώ το μεταλλικό στόμιο βοηθάει στη βελτίωση τη μικροκυκλοφορίας και δίνει άμεσα μια απολαυστική αίσθηση δροσιάς.


Estee Lauder New Dimension Firm&Fill Eye System. Θεραπεία σε 2 βήματα που συσφίγγει, τονώνει και απαλύνει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Το πρώτο βήμα δημιουργεί άμεσα ένα εφέ lifting ενώ μέρα με τη μέρα επαναφέρει τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Το δεύτερο βήμα «γεμίζει» τις λεπτές γραμμές και φωτίζει αμέσως το βλέμμα, χάρη στα μικρομόρια διάθλασης φωτός που περιέχει- και είναι και η τέλεια βάση μακιγιάζ! (έρχεται τον Απρίλιο)

Nip+Fab Dark Circle Fix.  Βούτυρο Karite και δύο ακόμα δραστικά συστατικά συνεργάζονται για να καταπολεμήσουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν την πρόωρη γήρανση. (στα attica)  

 

L'Oreal Paris Revitalift Filler [HA] Eyes. Υπερσυμπυκνωμένο σε υαλουρονικό οξύ που συνδυάζεται με καφείνη, αυτό το προϊόν γεμίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και "γεμίζει" τη δακρυική αύλακα για ορατά πιο νεανικό βλέμμα. Στα plus και το απικατέρ διπλής όψης: η καμπύλη είναι ειδικά σχεδιασμένη για μασάζ στην περιοχή της δακρυικής αύλακας ενώ η επίπεδη στοχεύει να τονώσει την μικροκυκλοφορία και να διώξει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. 

* ΠΗΓΗ: Περιοδικό DownTown.