Χαλάρωση τέλος: Τα νήματα για το πρόσωπο και το σώμα είναι η νέα μέθοδος χωρίς νυστέρι, που κάνει θραύση!

Η Δερματολόγος Κορίνα Τζίμα, μας εξήγησε τα πάντα για την επαναστατική μέθοδο που κάνει lifting χωρίς νυστέρι!
Χαλάρωση τέλος: Τα νήματα για το πρόσωπο και το σώμα είναι η νέα μέθοδος χωρίς νυστέρι, που κάνει θραύση!



Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Αισθητική Δερματολογία είναι αυτό της χαλάρωσης του δέρματος.

Με την πάροδο του χρόνου ο συνδετικός, ο στηρικτικός δηλαδή ιστός του δέρματος, γερνάει και χαλαρώνει σε πρόσωπο και σώμα, με αποτέλεσμα την ορατή χαλάρωση και πτώση του περιγράμματος του προσώπου, του δέρματος του λαιμού, αλλά και προβληματικών περιοχών του σώματος, όπως της κοιλιάς, των μπράτσων, των μηρών, των γλουτών και των γονάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρόβλημα αυτό της χαλάρωσης, παρά την πληθώρα laser, μηχανημάτων και ενέσιμων θεραπειών δύσκολα αντιμετωπίζεται, κάνοντας πολλούς ασθενείς να καταφεύγουν τελικά σε επεμβατικές, χειρουργικές μεθόδους αντιμετώπισης.

Η ιατρική τεχνολογία ωστόσο, κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια την οριστική και άριστη αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού με την επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδο της εφαρμογής δερματικών νημάτων σε πρόσωπο και σώμα.

 

Τι είναι τα νήματα για πρόσωπο και σώμα;

Τα απορροφήσιμα νήματα για πρόσωπο και σώμα αποτελούν πλέον την πιο εξελιγμένη τεχνικά, αναίμακτη μέθοδο για την επίτευξη του αποτελέσματος lifting σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα χωρίς τη χρήση νυστεριού. Με τη μέθοδο αυτή απορροφήσιμα νήματα τύπου PDO, αλλά και νήματα ανόρθωσης τύπου COGs τοποθετούνται στις περιοχές όπου επιθυμούμε ανόρθωση λόγω χαλάρωσης και απώλειας όγκου, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Τα νήματα αποτελούν ειδικής τεχνολογίας ράμματα βραδείας απορρόφησης, τα οποία κατά τη διάρκεια παραμονής τους εντός του δέρματος επιτυγχάνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αναίμακτου lifting, συσφίγγοντας το συνδετικό ιστό και διεγείροντας την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου.

Με ποια διαδικασία τοποθετούνται τα νήματα για πρόσωπο και σώμα;

Η μέθοδος είναι γρήγορη, αναίμακτη, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής. Τα απορροφήσιμα νήματα για πρόσωπο και σώμα τοποθετούνται στις περιοχές όπου επιθυμούμε να επέμβουμε, κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, οπότε και δεν είναι ορατά. Με την ειδική τεχνική μας η τοποθέτησή τους επιτυγχάνει την άμεση ανόρθωση και διόρθωση της πάσχουσας περιοχής, ενώ στην πορεία τα νήματα απορροφώνται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Επιπλέον το αποτέλεσμα συνεχίζει διαρκώς να βελτιώνεται στην πορεία των ημερών, καθώς τα απορροφήσιμα νήματα και τα νήματα ανόρθωσης, πέραν της άμεσης ανόρθωσης και βελτίωσης του αισθητικού αποτελέσματος, διεγείρουν και τη σύνθεση κολλαγόνων ινών από το ίδιο το δέρμα, με αποτέλεσμα  η αισθητική βελτίωση να είναι εντυπωσιακή.

 

Αποτελέσματα χρήσης νημάτων για πρόσωπο και σώμα

Το αποτέλεσμα lifting μετά την τοποθέτηση νημάτων για πρόσωπο είναι ορατό και εντυπωσιακό στις περιοχές χαλάρωσης και πτώσης του προσώπου, στις ρυτίδες του λαιμού και στο διπλοσάγωνο και το περίγραμμα του προσώπου που βελτιώνονται άμεσα και εντυπωσιακά με συνέπεια το δέρμα να δείχνει φρέσκο, νεανικό,σφριγηλό και ανορθωμένο χωρίς τη χρήση νυστεριού. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι όσο βαρύτερο το πρόβλημα και εντονότερη η χαλάρωση, τόσο πιο εντυπωσιακή είναι η βελτίωση με τη μέθοδο αυτή.

Αλλά και στο σώμα η τοποθέτηση νημάτων βελτιώνει εντυπωσιακά και επιτυγχάνει σύσφιξη στις περιοχές χαλάρωσης όπως τα μπράτσα, η κοιλιά, οι μηροί και οι γλουτοί με αποτέλεσμα μια συνολική, απόλυτα ασφαλή και αναίμακτη γλυπτική του σώματος.

 

Η μέθοδος είναι απόλυτα ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει  άμεσα χωρίς κανένα περιορισμό στις δραστηριότητές του. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της ανόρθωσης και της σύσφιξης του περιγράματος του προσώπου, του λαιμού αλλά και των προβληματικών περιοχών του σώματος, της κοιλιάς, των μηρών, των μπράτσων, των γλουτών, διαρκεί 1,5-2 χρόνια και μπορεί να επαναληφθεί οποιαδήποτε στιγμή με απόλυτη ασφάλεια.

 

Ευχαριστούμε την Δρ. Κορίνα Τζίμα για τις πολύτιμες πληροφορίες  (Πεντέλης 2, Μαρούσι, Αθήνα ΤΚ 15126, τηλ 212-1007848, www.korinatzima.gr)