Είναι τρελοί εκεί στο Hollywood! Δες την εξωφρενική θεραπεία ομορφιάς που δοκίμασε η Gwyneth Paltrow

Μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος (κυριολεκτικά, όμως)!
Είναι τρελοί εκεί στο Hollywood! Δες την εξωφρενική θεραπεία ομορφιάς που δοκίμασε η Gwyneth Paltrow



Πολλά έχουμε ακούσει κατά καιρούς πως κάνει η Gwyneth Paltrow  για το wellbeing της - η 43χρονη star είναι ορκισμένη οπαδός του organic τρόπου ζωής, από τη διατροφή της (σε βαθμό που προτιμάει να πίνει ουίσκυ από κινόα, προκειμένου να μην προδώσει τις αρχές της) μέχρι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για την ομορφιά της, εξού και η νέα, οργανική σειρά ομορφιάς που λάνσαρε πριν λίγο καιρό. 

"Με λές και ινδικό χοιρίδιο. Θέλω να δοκιμάζω τα πάντα" δήλωσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη στους New York Times, και ποιά δεν θυμάται το Coconut Oil Pulling, την τρέλα που  είχε ξεσπάσει σαν τσουνάμι στις celebrities, να ξεπλένουν το στόμα τους με αγνό έλαιο καρύδας, επί 20 λεπτά- η Paltrow όχι μόνο ήταν ανάμεσα στις πρώτες που το δοκίμασαν αλλά μιλούσε σχεδόν εμμονικά για αυτό. 

"Λατρεύω τον βελονισμό. Επίσης, έχω ακούσει και για άλλη μια θεραπεία που λέγεται "sound bath" που είναι πολύ hippie ακόμα και για γυναίκες σαν εμένα. Είναι μια νέα μέθοδος διαλογισμού, αλλά φοβάμαι πως δεν θα μπορώ να την διαχειριστώ", λέει η ίδια και συνεχίζει:  "Γενικά παντως, είμαι ανοιχτή στα πάντα. Με έχουν τσιμπήσει μέλισσες, ας πούμε. Είναι μια πανάρχαιη θεραπεία που ονομάζεται "apitherapy". Ο κόσμος την έκανε για να αντιμετωπίσει φλεγμονές και ουλές. Είναι πραγματικά εκπληκτική, αν το ψάξετε. Αλλά, παιδιά, πονάει τρομερά"- hello! 

Αν και η ηθοποιός δεν μας εξηγεί α) τι περίμενε από αυτή την θεραπεία-δοκιμασία και β) τι διαφορά είδε τελικά (αφού ξεπρήστηκε από τα τσιμπήματα), εμείς προτιμάμε να πάμε από το άλλο, το πιο εύκολο μονοπάτι, αυτό που χάραξε η Rodial με την σειρά Bee Venom. Βασικό συστατικό της, ένα πεπτίδιο που προέρχεται από δηλητήριο μέλισσας, το οποίο απαλύνει και γεμίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ελέγχοντας την κίνηση των μυών και αυξάνοντας την μικροκυκλοφορία (τη σειρά θα την βρεις αποκλειστικά στα attica). 

 

 

 

Όσο για το τι ΔΕΝ έχει κάνει ακόμα: "Δεν έχω κάνει Κρυοθεραπεία, αλλά θέλω να την δοκιμάσω" είπε η Gwyneth Paltrow στην ίδια συνέντευξη- πάμε στοίχημα πως θα της φανεί παιχνιδάκι.