Ομορφιά 2016 : Αυτά είναι τα 7 καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το τσαντάκι σου φέτος το καλοκαίρι

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα απο αυτά...
Ομορφιά 2016 : Αυτά είναι τα 7 καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το τσαντάκι σου φέτος το καλοκαίρι



Το make up είναι το ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του look σου. Πολλές φορές βιαζόμαστε, τρέχουμε σαν τις τρελές και στο τέλος καταλήγουμε να βαφόμαστε στο αυτοκίνητο και να ευχόμαστε να μας τύχουν όλα τα κόκκινα φανάρια, συνήθως καταλήγουμε με μουτζούρες στα μάτια και περίεργο χρώμα στο πρόσωπο.

Ήρθε η στιγμή να απαλλαγούμε από αυτό το μεγάλο σε όλες μας πρόβλημα. Με πολύ γρήγορες κινήσεις έχεις το πιο ωραίο και natural αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ το έχω υιοθετήσει και είμαι σίγουρη πως θα σε βγάλω ασπροπρόσωπη. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, ξεκινάς με μια BB cream, το συγκεκριμένο προιόν είναι το αγαπημένο μου , συνδυάζει το make up, την ενυδατική προσώπου και το αντηλιακό, τρία σε ένα λοιπόν. Σου δίνει ένα αποτέλεσμα που θα σε κάνει φρέσκια, χωρίς να σε βαραίνει!

Στην συνέχεια concealer, δεν ζώ χωρίς το Pro Longwear της Mac, σκουρόχρωμη πούδρα την γνωστή σε όλες μας τερακότα, άπλωσε τη σχεδόν σε όλο το πρόσωπο, με έμφαση στα ζυγωματικά, κοραλοροδακινί ρούζ, ξέρεις αυτό που θα σε κάνει να φαίνεσαι αναψοκοκκινισμένη από τον ήλιο, μπόλικη μάσκαρα και ολοκλήρωσε πανηγυρικά με ένα κόκκινο ζουμερό κραγιόν. Ταιριάζει σε όλες, είναι σίγουρο. Κάντο και θα με θυμηθείς!

Σου ετοίμασα μια gallery με τα προιόντα που έχω πάντα στο δικό μου νεσεσέρ και σου προτείνω να τα προσθέσεις και εσύ στο δικό σου και πίστεψε με δεν θα χάσεις. Είναι πανέυκολο!