Ομορφιά 2016 : Αντίγραψε asap το beauty look της Kourtney Kardashian

Tι μακιγιάζ επέλεξε για το πάρτυ γενεθλίων του πρώην της, Scott Disick;
Ομορφιά 2016 : Αντίγραψε asap το beauty look της Kourtney Kardashian



O Scott Disick διοργάνωσε ένα huge party στο Las Vegas για τα 33α γενέθλια του και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει αυτό η μαμά των 3 παιδιών του, η 37χρονη Kourtney Kardashian. Τι και αν λένε ότι δεν είναι πια μαζί και ότι και οι 2 έχουν προχωρήσει στην ζωή τους, η Kourtney πήγε μαζί με την αδερφή της Khloe για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του πρώην της.

Εκτός από τα gossip news της βραδιάς εμείς μείναμε πιο πολύ στο beauty look της Kourtney. H ίδια που δεν είναι φαν των υπερβολών, επέλεξε ένα μακιγιάζ που θέλουμε και εμείς άμεσα να δοκιμάσουμε.

Συγκεκριμένα έβαλε ως βάση ένα foundation με bronze απόχρωση (έτσι ώστε να πετύχει ένα πιο καλοκαιρινό και ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα) χωρίς φυσικά να ξεχάσει και την τεχνική contouring που τόσο η οικογένεια Kardashian αγαπά. Στην συνέχεια με ένα μολύβι φρυδιών τελειοποιήσε την γραμμή των φρυδιών και με μια ειδική μάσκαρα τα σταθεροποίησε. 

Στα βλέφαρα πέρασε μια nude-ροδανικί σκιά ματιών και έδωσε extra ένταση με πολλές στρώσεις μάσκαρα τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες. To μακιγιάζ ολοκλήρωσε με ροδακινί ρουζ και nude χείλη.

Όσον αφορά τα μαλλιά της τα έπιασε μισά-μισά και τα έκανε ελαφρώς κυμματιστά. Μια ιδανική επιλογή αφού ανέδειξε ακόμα περισσότερο το αψεγάδιαστο πρόσωπο της.

Kαι αν αναρωτιέσαι τι είναι το mini φόρεμα παραλλαγής της Kourtney να σε ενημερώσουμε ότι είναι του οίκου Versace. Τι λες hot or not;

Παρακάτω δες με ποια προϊόντα θα πετύχεις παρόμοιο αποτέλεσμα με αυτό της μεγαλύτερης αδερφής της οικογένειας Kardashian!

Eίναι ο Scott Disick ερωτευμένος με την Kendall Jenner; (Τι θα πει η Kourtney;).