Ομορφιά 2016 : Ζέστη; 7 τρόποι να κρατήσεις το κραγιόν σου σταθερό

Τελικά πόσο δύσκολο είναι;
Ομορφιά 2016 : Ζέστη; 7 τρόποι να κρατήσεις το κραγιόν σου σταθερό



Καλό μήνα και πάλι! Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας περιμένει να το ζήσουμε με ανεμελιά, θετικές σκέψεις και με πολλά, πολλά μπάνια. Τι γίνεται όμως όταν έξω έχεις 35 βαθμούς κελσίου αλλά εσύ θες οπωσδήποτε να φορέσεις το αγαπημένο σου κραγιόν; Μην ανησυχείς, μιας και με λίγη προσπάθεια και πρόσοχή - άντε και με τα tips που θα διαβάσεις παρακάτω - όλα μπορούν να μπορούν να γίνουν πραγματικότητα - ακόμα και το κραγιό σου να μείνει ανέπαφο.

Are you ready;

1. Βάλε περίγραμμα χειλιών :

Aν βάψεις τα χείλη σου με περίγραμμα ή ακόμα καλύτερα περάσεις όλη την επιφάνεια τους με αυτό, τότε όταν βάλεις το κραγιόν από πάνω, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και 100% σταθερό από πριν.

2. Πέρασε παραπάνω από μια στρώση :

Επειδή μια = καμία, πέρασε στα χείλη σου παραπάνω από μια στρώσεις κραγιόν. Το ιδανικό είναι τρεις, απλά κάθε φορά που βάζεις το κραγιόν σου πρέπει να το αφήνεις περίπου 1 λεπτό να απορροφηθεί και να γίνει ένα με τα χείλη σου.

3. Ενυδάτωση τώρα :

Aν τα χείλη σου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση αλλά θέλεις να φοράς καθημερινά κραγιόν, τότε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, άπλωσε αρκετή ποσότητα lip balm. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις τα χείλη σου πιο απαλά και ενυδατωμένα και σαφώς το κραγιόν σου θα μένει περισσότερες ώρες άθικτο.

4. Να προσέχεις για να έχεις :

Οκ, φοράς κραγιόν αλλά μην το ξεχνάς τελείως κατά την διάρκεια της μέρας. Για παράδειγμα αν πίνεις ή συνεχώς τρως κάτι όλη μέρα, κάθε τόσο τσέκαρε το κραγιόν σου. Είναι εκεί σταθερό; Ή έχει φύγει τελείως;

5. Say yes σε ένα primer χειλιών :

Όπως βάζεις primer τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μάτια σου, κάνε την έκπληξη και βάλε primer και στα χείλη. Πριν βάλεις οποιοδήποτε κραγιόν, το σωστό primer θα δημιουργήσει την τέλεια βάση για να μείνει το κραγιόν σου για ''πάντα''.

6. Διάλεξε ένα κραγιόν που προσφέρει μακρά διάρκεια :

Παίξε σωστά και το καλύτερο έξυπνα και απόκτησε τώρα ένα κραγιόν που μένει περισσότερο από κάθε άλλο. Υπάρχει καλύτερο tip;

7. Κάνε συχνά scrub :

Tα υλικά 2 και τα έχεις ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας σου! Ανάμειξε λίγο μέλι με ζάχαρη και κάνε ένα απαλό μασάζ, στην συνέχεια με μια βρεγμένη πετσέτα βγάλε το μείγμα και δες τα χείλη σου πιο απαλά από ποτέ.

Βeauty εξομολόγηση : Γιατι βάφομαι κάθε μέρα;