Τα κραγιόν της Ariana Grande το θέλεις κι εσύ

Δες εδώ τα πιο ωραία της μακιγιάζ (ρεπορτάζ αγοράς).
Τα κραγιόν της Ariana Grande το θέλεις κι εσύ



Δεν φημίζεται για την πρωτοτυπία της σε κάθε outfit γιατί έχει πάντα το ίδιο στυλ στα μαλλιά και σε συναυλίες φοράει σχεδόν πάντα τα αυτάκια γάτας. Στο κραγιόν όμως έχει γούστο! Από nudes μέχρι και μωβ. Εδώ θα βρεις τα καλύτερά της μακιγιάζ και πως να το συνδυάσεις.

NUDES: Το καλό με αυτό το χρώμα στα χείλη είναι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα στα μάτια! Μπορείς να κάνεις smoky eye, eyeliner, πράσινες σκιές...τα πάντα! Η Ariana το κράτησε σε πιο γήινους τόνους γιατί ξέρει ότι την κολακεύουν πολύ, απλά φρόντισε να τονίσει τις βλεφαρίδες της με ψεύτικες.

ΡΟΖ/ΚΑΦΕ: Είναι λίγο πιο έντονο από το απλό nude και ταιριάζει ειδικά στις σκουρόχρωμες όπως είναι και η Ariana. Τελείωσε το μακιγιάζ με λίγο σκιά με glitter, eyeliner και έχω ένα καταπληκτικό βραδινό μακιγιάζ.

ΜΩΒ: Ξέρεις πόσο της μόδας είναι αυτό το χειμώνα το μωβ κραγιόν. Βρες την απόχρωση που ταιριάζει στο δικό σου δέρμα και στιλ το οποίο μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ΚΟΚΚΙΝΟ: Ευτυχώς που δεν κάνω το fashion... Μπορεί το outfit  να μην το πέτυχε αλλά το μακιγιάζ της είναι super sexy! Κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner, ένα από τα πιο διαχρονικά μακιγιάζ και ταιριάζει σε όλες.

ΜΠΟΡΝΤΩ: Αν δεν είσαι του κατακόκκινου μπορείς πάντα να διαλέξεις το μπορντώ. Τώρα που χειμώνιασε είναι ό,τι πρέπει για να δώσει μια άλλη νότα στο ολόμαυρο outfit σου.