Έχεις meeting και δεν ξέρεις πως να βαφτείς και να κάνεις τα μαλλιά; Θα το μάθεις εδώ

Μην αγχώνεσαι με μερικά βηματάκια μπορείς να φανείς επαγγελματίας πριν μιλήσεις.
Έχεις meeting και δεν ξέρεις πως να βαφτείς και να κάνεις τα μαλλιά; Θα το μάθεις εδώ



Σαν γυναίκα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα στο γραφείο ειδικά όταν η πλειοψηφία είναι άντρες. Πρέπει να παλέψεις δύο φορές πιο πολύ για να “αποδείξεις” ότι αξίζεις τη θέση όπου βρίσκεσαι ή και το promotion. Δεν είναι δίκαιο, το ξέρω γι' αυτό μην αφήσεις κανέναν να σε ποδοπατήσει.

Εκτός από τη γνώση πάνω στο αντικείμενό σου που είναι σίγουρα το πιο σημαντικό υπάρχουν και μερικοί τρόποι για να φανείς μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση που θα πάρει αυτό που θέλει μόνο με την εμφάνισή της.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μην κάνεις εκείνη τη μέρα πειράματα στο μακιγιάζ σου γιατί μπορεί να μην ταιριάξει στο πρόσωπό σου τελικά και να σε κοιτάνε όλοι περίεργα.

Μην πας όμως και άβαφη γιατί θέλεις να δείχνεις ότι περιποιείσαι τον εαυτό σου αλλά και την δουλειά που έχεις αναλάβει ή θα αναλάβεις.

Το καλύτερο μακιγιάζ είναι το μαύρο αυστηρό eyeliner. Θέλεις να είναι λίγο πιο έντονο αντί για το διακριτικό που κάνεις συνήθως. Το δυνατό σχήμα σε συνδυασμό με το έντονο μαύρο στο eyeliner είναι η βάση για μια εικόνα με επιρροή.

Άσε τα πολύ έντονα κραγιόν για το βράδυ και προτίμησε nudes, καφέ ή σκούρο ροζ.

ΜΑΛΛΙΑ

Μην κρύβεις το πρόσωπό σου με φράντζα ή αφέλειες γιατί είναι σαν να προσπαθείς να κρυφτείς εσύ. Αν έχεις ήδη αυτό το κούρεμα φρόντισε απλά να να έχεις πάει στο κομμωτήριο για να σου κοντύνει λίγο τις αφέλειες για να μην μπαίνουν μέσα στα μάτια. Το καλύτερο χτένισμα είναι η αλογοουρά γιατί έτσι μπορεί να κρύβεις το μέτωπό σου αλλά τουλάχιστον δεν κρύβεις τον λαιμό σου.

Μην αφήσεις τη ρίζα να μακρύνει υπερβολικά πολύ για τον ίδιο λόγο που δεν πρέπει να πας άβαφη στο meeting.

Φρόντισε σε γενικές γραμμές να είναι τα μαλλιά σου σε καλή κατάσταση, δηλαδή να μην κάνουν ουρές οι άκρες και να μην φριζάρουν.

Τέλος, τρεις συμβουλές ακόμα που θα σου χρειαστούν είναι:

Να χαμογελάς, να μιλάς δυνατά και να έχεις καλή κορμοστασιά!

Καλή επιτυχία!