Όλα όσα χρειάζεσαι για αψεγάδιαστο δέρμα

Δημιούργησε αυτό το λαμπερό δέρμα που θα το ζήλευαν και οι celebrities του Hollywood.
Όλα όσα χρειάζεσαι για αψεγάδιαστο δέρμα



Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να κοιτάς κάποια ταινία ή κάποια στην πραγματική ζωή και είχες αναρωτηθεί γιατί έχει τόσο λαμπερό δέρμα; Φυσικά παίζει ρόλο και η διατροφή και οι ορμόνες αλλά και πάλι λάμπει τόσο πολύ που αδυνατείς να πιστέψεις ότι είναι το φυσικό της. Έχεις δίκιο. Υπάρχουν κάποια κολπάκια (και άπειροι διαφορετικοί τρόποι) για να αποκτήσεις αυτή την επιδερμίδα μόνο με το μακιγιάζ.

 

Πρώτο βήμα: Αφού έχεις ενυδατώσει σωστά το πρόσωπο πρέπει να απλώσεις ένα primer για να μπει το foundation. Ο λόγος που το κάνεις αυτό είναι για να έχεις ένα λείο αποτέλεσμα.

Δεύτερο βήμα: Απλώνεις το foundation το οποίο θα πρέπει να είναι ελαφρύ ώστε αν χρειαστεί να το “χτίσεις”. Δεν θέλεις να έχεις μια παχιά στρώση χωρίς να το χρειάζεσαι.

Τρίτο βήμα: Με ένα concealer για λάμψη θα καλύψεις το σημείο κάτω από τα μάτια σε ένα τρίγωνο που κοιτάει προς τα κάτω και λίγο πάνω από τα φρύδια για να δώσεις φως στο πρόσωπο.

Τέταρτο βήμα: Σταθεροποιείς τα σημεία όπου έχεις απλώσει το concealer με μια διάφανη πούδρα.

Πέμπτο βήμα: Με μία πούδρα στο χρώμα του δέρματός σου θα σταθεροποιήσεις το υπόλοιπο foundation.

Έκτο βήμα: Με ένα bronzer θα κάνεις το contouring. Θα τραβήξεις δύο γραμμές κάτω από τα ζυγωματικά, λίγο στους κροτάφους και στα πλαϊνά στο μήκος της μύτης. Με ένα φαρδύ πινέλο άπλωσέ τα.

Έβδομο βήμα: Πάνω στα ζυγωματικά θα απλώσεις ένα ρουζ με λίγη δόση λάμψης στο χρώμα ροζ/βερικοκί για να έχει το φυσικό αποτέλεσμα.

Όγδοο βήμα: Πάρε ένα highlighter και άπλωσέ τo στα ζυγωματικά, στη μύτη, στο κόκκαλο του φρυδιού και στο cupid's bow στα χείλη.

 

Από εδώ και πέρα μπορείς να κάνει ό,τι μακιγιάζ θέλεις!