Περιποίηση προσώπου από την Clarins: η εμπειρία μου

Κάτι που θα πρέπει να ζήσεις και εσύ...
Περιποίηση προσώπου από την Clarins: η εμπειρία μου



Υπάρχουν φορές που χτυπάει το κινητό μας για να ρωτήσουν εάν θα μας ενδιέφερε μια περιποίηση από την εταιρεία των αγαπημένων μας καλλυντικών προκειμένου να γνωρίσουμε τα νέα προϊόντα της σεζόν. Συνήθως απαντάμε "όχι ευχαριστώ" είτε επειδή... βαριόμαστε να μετακινηθούμε, είτε γιατί νομίζουμε ότι πρόκειται για παγίδα/ χάσιμο χρόνου/ τίποτα ιδιαίτερο. Θέλησα αυτή τη φορά να δω τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτά τα ραντεβού και να σας μεταφέρω την εμπειρία μου.  

Η αισθητικός της Clarins, Χριστίνα Λούντζη, λοιπόν, μου έκανε μια περιποίηση προσώπου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο Attica του Golden Hall. Εάν δεν ξέρεις την Clarins, είναι γαλλική εταιρία με είδη περιποίησης και με μια πιο μικρή σειρά από μακιγιάζ. Τα προϊόντα της περιέχουν όλα φυτικά εκχυλίσματα και με πολύ χαμηλά ποσοστά parabens, να διευκρινίσω ότι είναι σημαντικό να περιέχουν τα καλλυντικά parabens για να μην χαλάσουν αμέσως όμως είναι σημαντικό να προσέχεις πάντα την περιεκτικότητα.

Από την Δανάη Γεωργαντά

Η διαδικασία είναι απλή:

Μπαίνεις στην αίθουσα όπου είσαι εσύ και η αισθητικός η οποία σου προτείνει να βγάλεις όλα τα αξεσουάρ σου και την μπλούζα γιατί η περιποίηση φτάνει μέχρι και το ντεκολντέ και στη συνέχεια ξαπλώνεις στην ειδική καρέκλα.

Για αρχή βάζει το Instant Eye Make-Up Remover σε δύο βαμβάκια και τα αφήνει μερικά δευτερόλεπτα στα μάτια, εκείνη την ώρα σε ρωτάει αν προτιμάς να σου κάνει το ντεμακιγιάζ με νερό ή γαλάκτωμα και ταυτόχρονα σου ξεβάφει τα μάτια. Εγώ προτίμησα το γαλάκτωμα (Cleansing Milk) όπως θα δεις και παρακάτω στις φωτογραφίες. Ο τρόπος εφαρμογής γίνεται με τα χέρια δηλαδή αφού έχεις απλώσει το γαλάκτωμα σε όλο το πρόσωπο κάνεις τέτοιες κινήσεις σαν να καίγεσαι όταν ακουμπάς το δέρμα σου και αυτό επειδή με τον συγκεκριμένο τρόπο φέρνεις όλες τις σκόνες και βρωμιές προς τα έξω για να τα πάρεις όλα μόλις σκουπίσεις το πρόσωπο με το βαμβάκι.Τέλος, περνάει το Toning Lotion.

Αφού έχει τελειώσει με το ντεμακιγιάζ ξεκινάει την απολέπιση με το Gentle Refiner ή οποία είναι μια πολύ ευχάριστη αίσθηση γιατί η κρέμα αυτή περιέχει μικροσφαιρίδια μιμόζας tenuiflora.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε την μάσκα προσώπου, HydraQuench Cream Mask την οποία άπλωσε στο πρόσωπο και στο λαιμό ενώ στα μάτια μου έβαλε το Skin-Smoothing Eye Mask. Το καλό είναι ότι η μάσκα είναι σε κρεμώδες μορφή και δεν στεγνώνει όπως οι περισσότερες.

Και τώρα ήρθε η καλύτερη στιγμή που το απόλαυσα όσο τίποτα άλλο! Όσο περίμενε να απορροφήσει το δέρμα μου την μάσκα, με το Relax Body Treatment Oil έκανε μασάζ στους ώμους και στο ντεκολτέ και στα χέρια με το Hand and Nail Treatment Cream. Δεν ήθελα να σταματήσει! Γενικά μου αρέσει το μασάζ, τα χάδια και το ξύσιμο στην πλάτη αλλά είναι άλλη αίσθηση όταν σου το κάνει μία κοπέλα που γνωρίζει την δουλειά αντί για τον άντρα σου που πρέπει πρώτα να του φτιάξεις το αγαπημένο του φαγητό και να σου το κάνει με μισή καρδιά.

Όταν τελείωσε (δυστυχώς τελειώνει και κάποια στιγμή) έβγαλε την μάσκα με βαμβάκι και έβαλε το Blue Orchid Face Treatment Oil το οποίο είναι ένα έλαιο από πατσουλί και μπλε ορχιδέας που αναζωογονεί και τονόνει την επιδερμίδα. Η αίσθηση ήταν πολύ ωραία αλλά η μυρωδιά είναι λίγο έντονη οπότε πρέπει να σου αρέσουν οι πιο βαριές μυρωδιές.

Φυσικά δεν μου άφησε το έλαιο γιατί είναι αρκετά λιπαρό οπότε το ξέβγαλε και μου πέρασε στο πρόσωπο το HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase που χαρίζει απαλή, ματ, άνετη και λαμπερή επιδερμίδα.

Αφού τελείωσε και με αυτό μου έβαλε μια κρέμα ματιών, την Eye Contour Balm και στο υπόλοιπο πρόσωπο την HydraQuench Cooling Cream-Gel ώστε να κλείσουν οι πόροι και να εξασφαλίσει ματ όψη για μεγάλη διάρκεια.

Οπότε εδώ τελείωσε η περιποίηση η οποία κράτησε περίπου μια ώρα. Ήταν μια χαλαρωτική εμπειρία με ωραία ατμόσφαιρα που σίγουρα την συνιστώ σε όλες μου τις φίλες!

 

Αν είσαι πελάτισσα της εταιρίας σε καλεί η ίδια για να απολαύσεις την εμπειρία αυτή, βέβαια οι πωλήτριες το προτείνουν και από μόνες τους ώστε να έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις τα προϊόντα. Συνιστάται πριν από την εφαρμογή των καλλυντικών να τα τρίψεις λίγο στις παλάμες σου για να ενεργοποιηθούν τα φυτικά εκχυλίσματα με τη θερμότητα.

Ευχαριστώ πολύ την Χριστίνα Λούντη για την υπέροχη περιποίηση.