Γαλάκτωμα ή νεράκι michellaire;

Ποια από τα δύο προϊόντα να διαλέξεις για να κάνεις το ντεμακιγιάζ σου;
Γαλάκτωμα ή νεράκι michellaire;



Τα νεράκια michellaire έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ειδικά οι beauty blogger τα τιμούν συχνά. Αντικατέστησαν το κλασσικό γαλάκτωμα με τα michellaire και λένε τα καλύτερα. Ισχύει όμως ή μήπως τα λένε αυτά γιατί είναι ένα από τα δωρεάν προιόντα που δέχονται; Εδώ θα βρεις όλες τις διαφορές μεταξύ των δύο προιόντων.

 

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ

Είναι καλό αν: έχεις ξηρό προς κανονικό δέρμα.

Απέφυγε αν: έχεις λιπαρό δέρμα γιατί καμιά φορά το γαλάκτωμα αφήνει μια λεπτή στρώση στην επιδερμίδα. Το γαλάκτωμα είναι πάρα πολύ απαλό στην υφή και κάνει το δέρμα πραγματικά απαλό γιατί συνήθως περιέχουν παραπάνω θρεπτικά συστατικά.

Χρησιμοποίησέ το: με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι να βάλεις το γαλάτωμα σε ένα βαμβάκι το οποίο να τρίψεις στο πρόσωπο και ο δεύτερος είναι να απλώσεις το γαλάκτωμα κατευθείαν στο πρόσωπο, να κάνεις μασάζ και μετά να το ξεπλύνεις. Ο τελευταίος τρόπος είναι καλύτερος γιατί ο καθαρισμός είναι πιο βαθύς και δεν μένουν υπολλείματα.

 

MICHELLAIRE

Είναι καλό αν: έχεις ευαίσθητο δέρμα αλλά ταιριάζει γενικά σε όλους τους τύπους δέρματος.

Απέφυγε αν: δεν σου αρέσουν τα προιόντα με βάση το νερό και προτιμάς να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου. Τα michellaire δεν έχουν την τόσο ενυδατική υφή όσο ένα γαλάκτωμα γι' αυτό και μπορεί να μην σου αρέσει, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν ενυδατώνει.

Χρησιμοποίησέ το: σε όσα βαμβάκια χρειαστείς και τρίψε απαλά όλο το πρόσωπο. Θα χρειαστείς λίγη υπομονή γι' αυτό και συνιστάται αν είσαι πολύ “βαριά” βαμμένη να χρησιμοποιείς γαλάκτωμα.