5 αγαπημένες beauty bloggers που αξίζει να γίνεις συνδρομήτριά τους

Μάθε εδώ τις 5 και ανακάλυψε άλλες εκατοντάδες κοπέλες που κάνουν παρόμοια βίντεο!



Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο πολύ οπτικός τύπος, προτιμώ το YouTube από τα blogs. Μπορείς να σοκαριστείς ελεύθερα μιας και είναι πιο διαδεδομένο στην Ελλάδα τα blogs... Θα εξηγήσω όμως τον λόγο. Οι δυνατότητες επεξεργασίας ενός βίντεο είναι άπειρες, μπορείς να βάλεις εφέ, μουσική για να μην βαριέσαι και ακούς και την κοπέλα να μιλάει. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μαγειρεύεις και να ακούς το review της κάθε vlogger χωρίς απαραίτητα να την βλέπεις. Στο blog πρέπει να έχεις την υπομονή να διαβάσεις ολόκληρο κείμενο, να συγκεντρωθείς και για να μην γίνεται βαρετό να βάλεις και κάποια φωτογραφία ή στην χειρότερη κάποιο gif που συνήθως σε ζαλίζουν κιόλας. Δεν υποτιμώ καμία blogger για την δουλειά της απλά εγώ δεν μπορώ το διάβασμα οπότε αν είσαι σαν και εμένα δες εδώ 5 αγαπημένες beauty vloggers.

Claire Marshall

Ξεκίνησε ως Hey Claire στο YouTube πριν από 3 χρόνια με το πρώτο της video "Purple Smokey Eyes - Fake a Crease". Είχε σταματήσει για ένα χρονικό διάστημα και τώρα εδώ και δύο χρόνια περίπου ανεβάζει συχνά πυκνά καινούργια βίντεο που αφορούν καλλυντικά, ρούχα και κάποια tutorials για μαλλιά και μακιγιάζ (είναι επαγγελματίες makeup artist). Είναι ξεχωριστή γιατί τα βίντεό της είναι πάρα πολύ προσεγμένα, τόσο που φαίνονται λες και είναι επαγγελματικά. Η ίδια αφιερώνει πολύ χρόνο και κόπο στην επεξεργασία ενός βίντεο γι' αυτό και είναι η πρώτη αγαπημένη στην σημερινή λίστα.

Nikkie Tutorials

Το λέει και το όνομά της, κάνει tutorials από μακιγιάζ και πολλά είναι εμπνευσμένα από διάσημες. Όχι δεν είναι όλα τόσα τρομακτικά όπως αυτό το βίντεο απλά αυτό είναι το αγαπημένο που έκανε πρόσφατα για το Halloween. Εκτός από βίντεο με tutorials κάνει και αρκετά συχνά reviews για διάφορα προϊόντα ομορφιάς στα οποία λέει την γνώμη της για να σε βοηθήσει να επιλέξεις τα καλύτερα. Η συμπατριώτισσα Nikkie (είναι Ολλανδέζα), είναι μόλις 21 ετών και κάνει μια πολύ καλή καριέρα πλέον ως makeup artist στην Ολλανδία.

Emma Pickles

Άλλη μια μικρή που μπαίνει στις αγαπημένες beauty vloggers. Η Emma Pickles είναι μόλις 19 χρονών και έμαθε να βάφεται μόνη της! Κάνει κυρίως μακιγιάζ στο κανάλι της αλλά που και που δείχνει και τι ρούχα έχει αγοράσει τελευταία (τα λεγόμενα "haul") ή και βίντεο με tutorial μαλλιών. Είναι αγγλίδα και η προφορά της είναι τόσο τέλεια που δεν χορταίνεις να την ακούς!

Lauren Curtis

Η Lauren Curtis είναι από την Αυστραλία και αυτή με υπέροχη προφορά. Στο κανάλι της θα βρεις από περιποίηση προσώπου ή σώματος μέχρι και makeup tutorials αλλά για αλλαγή μπορεί να κάνει και κάποια βίντεο με απαντήσεις σε ερωτήσεις που κάνουν οι θαυμαστές της (συνήθως όλες οι youtubers το κάνουν αυτό). Αξίζει να ρίξεις μια ματιά γιατί κάνει τα πιο wearable μακιγιάζ.

Pixiwoo

Το πιο πιθανό είναι να τις ξέρεις κιόλας. Οι αδερφές Pixiwoo είναι από τις πιο γνωστές στον χώρο και η καριέρα τους έχει απογειωθεί λόγω YouTube. Έχουν πλέον δική τους σχολή μακιγιάζ στην Αγγλία και μαζί με την Eco Tools δημιούργησαν μια πιο οικονομική σειρά πινέλων την Real Techniques η οποία είναι αγαπημένη πολλών beauty vloggers (μαζί με μένα). Εκτός από μακιγιάζ όμως κάνουν και μερικά βίντεο πιο κοινωνικού περιεχομένου.