Ωραίο φρέσκο νεανικό πρόσωπο με μακιγιάζ σαν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Δες πως να το κάνεις και τι θα χρειαστείς.
Ωραίο φρέσκο νεανικό πρόσωπο με μακιγιάζ σαν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου



Αν βαρέθηκες λίγο τα eyeliner, τα smoky eyes ή τα χρωματιστά μάτια γιατί δεν δοκιμάζεις το απόλυτο φρέσκο μακιγιάζ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Φυσικά και μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες, μέχρι και το βράδυ! Καμιά φορά είναι και πιο σέξι το δροσερό πρόσωπο απ' ότι το πολύ έντονο βαμμένο.

Φρόντισε να βάλεις ελαφριά βάση για να φαίνεται φυσικό το δέρμα σου. Φυσικά για να βάλεις ένα foundation με ελαφριά κάλυψη θα πρέπει να έχεις φροντίσει το δέρμα σου που σημαίνει αρκετός ύπνος και πολύ ενυδάτωση.

Φτιάξε το σχήμα των φρυδιών σου. Δες ποια είναι η φυσική κλίση τους και απλά βγάλε τις περισσευούμενες τριχούλες και όχι να σχηματίσεις εντελώς καινούργια φρύδια γιατί θα φαίνεται αφύσικο. Στη συνέχεια γέμισε τα φρύδια σου με σκιές ή με μολύβι, ανάλογα τι σε βολεύει καλύτερα. Με τον τρόπο αυτό δείχνεις μικρότερη. Αλήθεια!

Στα μάτια βάλε taupe σκιά για ένα neutral look. Μπορείς να παίξεις με δύο-τρεις αποχρώσεις για να τα τονίσεις πιο πολύ και φυσικά πέρασε μερικές στρώσεις μάσκαρα για σέξι μακριές βλεφαρίδες.

Στα χείλη προτίμησε ένα nude προς το ροζ κραγιόν για να αποκτήσεις και εσύ το αθώο πρόσωπο.

Στα μάγουλα πρόσθεσε λίγο ρουζ και τέλειωσε το μακιγιάζ σου με highlighter στα μάγουλα, στο κόκκαλο του φρυδιού και λίγο στη μύτη.