Σέξι γατίσια μάτια όπως η Δούκισσα Νομικού

Μάθε πως να το αντιγράψεις με πολύ απλά βηματάκια.
Σέξι γατίσια μάτια όπως η Δούκισσα Νομικού



Στο χθεσινό Dancing With The Stars μπορεί να μην πρωτοτύπησε η Δούκισσα Νομικού με το μακιγιάζ ή τα μαλλιά της αλλά συγχωρείται γιατί κατάφερε να κάνει σωστά το γατίσιο μάτι. Για να το πετύχεις και εσύ θα χρειαστείς eyeliner, μάσκαρα και ψεύτικες βλεφαρίδες.

 

1. Τράβηξε την γραμμή του eyeliner σε ανοδική κλίση για να “ανοίξει” το βλέμμα σου. Μην ξεχνάς ότι είναι σημαντικό η γραμμή να ακουμπάει την γραμμή όπου ξεκινάνε οι βλεφαρίδες αλλιώς θα φαίνεται πως το eyeliner στέκεται μόνο του στον αέρα.

2. Πέρασε λίγη μάσκαρα, ίσα ίσα για να μαυρίσουν οι βλεφαρίδες και όχι για να κάνεις όγκο και να αυξήσεις το μήκος γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολο να τοποθετήσεις μετά τις βλεφαρίδες.

3. Πάρε μία από τις ψεύτικες βλεφαρίδες, μέτρησέ την στο μάτι σου και αν είναι μεγάλη μπορείς να την κόψεις από την εξωτερική άκρη. Βάλε την κόλλα κατά μήκος και περίμενε γύρω στα 15” (μπορεί και παραπάνω) ώστε η υφή του να γίνει σαν τσίχλα. Μόλις είναι έτοιμο, με την βοήθεια από το τσιμπιδάκι των φρυδιών σου το τοποθετείς όσο πιο κοντά στις βλεφαρίδες μπορείς. Το ίδιο θα κάνεις και από την άλλη μεριά.

4. Άφησέ τα λίγο στην ησυχία τους μέχρι να κολλήσουν καλά καλά. Μπορείς ενδιάμεσα να συνεχίσεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ σου και όταν είναι έτοιμα, ξαναπέρασε μία με δύο στρώσεις μάσκαρα για να ενωθούν οι ψεύτικες βλεφαρίδες με τις κανονικές.