Πώς να βαφτείς όταν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια

5 τρόποι για να ανανεωθείς! Αν είσαι και εσύ μία από αυτές που κάνουν συνέχεια το ίδιο μακιγιάζ τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα.



Ας μιλήσω από προσωπική εμπειρία. Εμένα μου αρέσει το eyeliner. Πολύ! Για να το καταλάβεις, είναι το μακιγιάζ που θα κάνω για να πάω για δουλειά, για καφέ, για σινεμά, για clubbing, για events και μπορώ να σου βρω άλλες τόσες περιστάσεις που πηγαίνω με το ίδιο βάψιμο. Μην σκέφτεσαι ότι πλέον κάνω την γραμμή σε δύο δευτερόλεπτα! Χάνεις το point! Όσο και να μην το θέλω, πρέπει να παραδεχτώ ότι το βαρέθηκα λίγο... Προσπαθούσα να του δώσω λίγη ζωή συνδυάζοντάς το με σκιές, έντονα κραγιόν, βάζοντας ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά εξάντλησα κάθε τρόπο για να ανανεώσω το μακιγιάζ μου. Δυστυχώς...

Καιρός για αλλαγή λοιπόν! Αν είσαι και εσύ μία από αυτές που κάνουν συνέχεια το ίδιο μακιγιάζ τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα.

ΚΡΑΓΙΟΝ

Δοκίμασε ένα διαφορετικό κραγιόν. Αν φοράς μόνο όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου (όπως εγώ) δοκίμασε μωβ, ροζ ή και μαύρο που είναι πολύ της μόδας αρκεί να το τολμήσεις βέβαια.

SMOKY EYE

Το smoky eye δεν είναι βάζω-μία-μαύρη-σκιά-στα-μάτια-και-την-σβήνω-απλά. Μάθε πως να το κάνεις σωστά βλέποντας κάποια tutorials στο YouTube και ίσως το τολμήσεις με άλλα χρώματα.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΚΙΕΣ

Έχεις κάπου στην άκρη μια παλέττα με πολλά χρώματα που τελικά δεν τόλμησες ποτέ να την χρησιμοποιήσεις; Καιρός να αλλάξεις μυαλά και να πειραματιστείς. Συνδύασε τα αγαπημένα σου χρώματα και δες τι μπορείς να καταφέρεις. Αν δεν βγει ωραίο μπορείς πάντα να ξεβαφτείς.

VINTAGE

Πάρε έμπνευση από μια άλλη δεκαετία! Η δικές μου αγαπημένες είναι του '20, '40 και '50 αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και τα mod μακιγιάζ του '60 ή το πολύχρωμο του '80. Έχεις πάρα πολλές επιλογές (ευτυχώς). Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυθεντικό αν το θεωρείς υπερβολή, μπορείς να το φέρεις και στα μέτρα του '14.

EYELINER

Δοκίμασε να μην κάνεις το κλασσικό cat-eye eyeliner αλλά να κάνεις διπλή γραμμή ή να κάνεις κίτρινη τη γραμμή. Ωραίο είναι επίσης να τραβήξεις και μια ανοδική γραμμή στο κάτω βλέφαρο... Δοκίμασε τι σου ταιριάζει καλύτερα.